top of page
Claudia 1:1 gesprek

Nog geen nieuwe datum bekend

Female BrainZz
2-daagse LIVE Leftraining

Ben je klaar om negatieve patronen te doorbreken, je eigen kracht te ontdekken en volop van het leven te genieten? Deze 2-daagse training, biedt jou de tools en inzichten om je emotionele bagage achter te laten en een leven vol zelfvertrouwen en positiviteit te omarmen.

Wil jij deelnemen aan deze tweedaagse reis naar persoonlijke transformatie en empowerment? VOL = VOL - om je echt goed te kunnen ondersteunen zijn de plekken beperkt. Er zijn maar 5 plekken beschikbaar.

Ontketen je potentieel en omarm positieve verandering tijdens twee transformerende dagen vol inzicht en groei met de 'Female BrainZz Leftraining'

Claudia 1:1 traject

Je kent het vast wel, die zware last die we dagelijks met ons meedragen. Een rugzak gevuld met onverwerkte emoties, verstikkende overtuigingen en pijnlijke ervaringen...

Misschien ben je je niet eens bewust van de stille invloed die deze emotionele bagage heeft. Maar je voelt het elke keer wanneer die zelftwijfel toeslaat, wanneer die zelfkritiek je weer belemmert.

 

Het is een eindeloze cyclus van ballen hoog houden, voldoen aan verwachtingen en jezelf vergelijken met anderen. Maar eerlijk, hoe vaak voel je je echt in je element?

Weet je hoe vaak je leven wordt aangestuurd door die innerlijke stem van zelftwijfel, zelfkritiek, en die verlammende onzekerheid?

 

Hoe vaak heb je toegegeven aan perfectionisme, jezelf wegcijferend voor anderen, simpelweg omdat je jezelf niet goed genoeg voelt? Hoe vaak laten negatieve ervaringen uit het verleden je keuzes nu nog bepalen?

Genoeg is genoeg. Je hebt het recht om jezelf te bevrijden van die negatieve emotionele last die je met je meedraagt. Stel je voor dat je jezelf bevrijdt van die ballast, dat je jezelf toestaat om anders te denken, te voelen, te zijn.

En geloof me, het kan. Veel sneller en makkelijker dan je denkt. Je staat op het punt om de kracht van verandering te ontdekken. Om te leren hoe je die oude patronen doorbreekt, hoe je jezelf bevrijdt van die innerlijke kritiek, en hoe je jouw ware potentieel omarmt.

Dus, ben je er klaar voor? Klaar om die emotionele last van je af te werpen en ruimte te maken voor een nieuwe jij? Ik zie je graag LIVE, bij de "Female BrainZz Leftraining."

 

Laat jezelf zien wat er mogelijk is en geef jezelf de kans om te stralen. Gun jezelf de transformatie die je verdient.

 

Reserveer nu je plek. VOL = VOL

Stap uit je patroon en ontketen je kracht!

 

Een tweedaagse training, speciaal voor vrouwen die vastbesloten zijn om hun potentieel te ontketenen en de controle terug te nemen over hun gedachten en gedrag.

Dit is geen gewone training. In twee intense dagen zullen we samen verkennen, begrijpen en transformeren. Ik deel mijn uitgebreide kennis uit mijn psychologie en neuroscience studie en ervaring, zodat je de diepgewortelde patronen in je brein leert begrijpen. Maar ik beloof je, dit is meer dan theorie.

In deze kleine groep gaan we hier diep op in. Samen zullen we jouw innerlijke drijfveren onthullen, de wortels van je patronen blootleggen en je laten zien hoe je ze met kracht kunt doorbreken. Ik leer je niet alleen hoe je die patronen herkent, maar ook hoe je ze overwint. Dit is de kern van transformatie. Dit is het moment waarop je eindelijk uit die eindeloze lus kunt stappen.

En dat alles in een omgeving die warm, vertrouwd en veilig is. Twee dagen die volledig aan jou zijn gewijd. Jij, je groei en een toekomst die je met open armen tegemoet kunt zien. Klaar om bevrijd, positief en opgelucht naar huis te gaan.

Dit is jouw kans. Jouw kans om de controle te herwinnen, om jezelf te bevrijden van oude lasten en om te stappen in het leven dat je verdient. Wacht niet langer, want de weg naar verandering begint hier.

LefTraining-copy.jpg

Dit zeggen de deelnemers:

35.png
37.png
36.png
34.png
33.png

Deze transformatieve training is speciaal ontworpen voor jou als:

 • Je moeite hebt om in contact te komen met je innerlijke gevoelens.

 • Het lastig vindt om beslissingen te nemen en te vertrouwen op je eigen keuzes.

 • Je angst voelt om jezelf volledig zichtbaar te maken en je stem te laten horen.

 • Vermoeidheid en kleine fysieke ongemakken je weerhouden van het nastreven van je doelen.

 • Piekeren een constante metgezel in je gedachten is.

 • Je worstelt om goed naar je lichaam te luisteren en diens signalen te begrijpen.

 • Terugkerende patronen je in de weg staan en je verlangt naar bevrijding van deze belemmerende cycli.


Klinkt dit bekend? Dan is dit jouw kans om deze obstakels te overwinnen en een nieuwe weg in te slaan. De keuze is aan jou!

Claudia_dsc1574.jpg
Claudia Koehoorn

Verandering is mogelijk, ook voor jou!

Wil jij niet langer geleid worden door diezelfde, vermoeiende patronen en gewoonten? Stel je voor dat je een eenvoudige, praktische methode kunt leren waarmee je:
 

 • de controle over je eigen leven weer in handen hebt...

 • waarbij situaties niet langer de baas zijn...

 • de reacties van anderen geen invloed meer hebben...
   

Het is tijd om de krachtige, zelfbewuste Powervrouw met Lef in jezelf te ontdekken - degene die haar leven volop omarmt en met zelfvertrouwen leidt.

Het is tijd om de krachtige, zelfbewuste Powervrouw met Lef in jezelf te ontdekken - degene die haar leven volop omarmt en met zelfvertrouwen leidt.

Voel je het verlangen om echte verandering teweeg te brengen in je leven?

 

Wil je niet langer vastzitten in die bekende terugkerende patronen en verstorende gedachten? Droom je ervan dingen anders aan te pakken en niet steeds terug te vallen in oude gewoonten en overtuigingen? We begrijpen dat veranderen niet gemakkelijk is, maar weet dat de sleutel tot transformatie in jou zit.

Als je gelooft dat verandering mogelijk is, als je voelt dat je genoeg lef hebt om een nieuw pad in te slaan, dan is dit jouw kans. Deze tweedaagse intensieve training is ontworpen om je te helpen je eigen kracht te ontdekken en te omarmen.

 

Leer hoe je die gewoonten en patronen kunt doorbreken en hoe je jouw leven met moed en vastberadenheid kunt sturen.

 

Samen zetten we de stap naar een leven dat je vol trots kunt leiden.

 

Merk je dat je klaar bent om die innerlijke lef aan te boren en te ontdekken wat er echt mogelijk is? Schrijf je in voor de 2-daagse Lef Training en neem de regie over je leven in eigen handen.

Claudia_dsc1471.jpg
Claudia_dsc1555.jpg

Na de 2-daagse Lef training

 • Beheers je de touwtjes van je leven met zelfverzekerdheid, zodat je vol vertrouwen beslissingen neemt en doelgericht stappen zet richting jouw gewenste toekomst.
   

 • Ontdek je moeiteloos de triggers die je voorheen beïnvloedden, zodat je emotionele reacties begrijpt en er effectief op kunt reageren in plaats van overweldigd te raken.
   

 • Achterhaal je snel en doelgericht wat je vooruitgang belemmerde, zodat je obstakels effectief aanpakt en jouw groeipad niet langer gehinderd wordt.
   

 • Herken je eenvoudig en met vastberadenheid destructieve gedragspatronen en stop je ze direct in hun tracks, zodat je vrije keuzes maakt en bewuste acties onderneemt in lijn met je doelen, zonder belemmerd te worden door oude gewoonten.

Praktische informatie

🗓️ Data: Donderdag 5 en vrijdag 6 oktober (VOL)

⏰ Tijd: 09.30 uur - 17.00 uur

🏢 Locatie: Badhuis, Kwerenpad 11 Alkmaar

Deze tweedaagse training biedt meer dan alleen kennis. Het is een investering in jouw persoonlijke groei en empowerment. Jouw investering omvat:

 • 2 dagen lang coaching en workshops van Claudia Koehoorn.

 • Inclusief een werkboek om jouw inzichten en stappen vast te leggen.

 • Onbeperkte koffie, thee en verfrissend fruit om je energie op peil te houden.

 • Een heerlijke, gezonde lunch om jezelf te verwennen en op te laden.

Wacht niet te lang, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht, daarom werk ik met kleine groepen.

Beslis snel voordat de plaatsen op zijn en zorg dat je deel uitmaakt van deze transformerende ervaring. Wanneer de groep vol is, is er helaas geen ruimte meer voor nieuwe deelnemers.

FotovanDana-HR-4862.jpg

Dit zeggen de deelnemers:

"In haar 2-daagse training krijg je inzicht in gedragspatronen en gedachten en handvatten om deze zelf te veranderen. Intensief maar zeker de moeite waard!" Nicole

 

"De Leftraining, Ja, daar moet je gewoon bijzijn en ervaren. Patronen doorbreken, het gevoel dat je niet de enige bent en een superfijne trainer. In een veilige omgeving met een aantal dames aan de slag. Ik hou ervan." Marije

"Bij Claudia heb ik de Powervrouw met lef training gevolgd. Claudia is een heel prettig persoon die de tijd voor je neemt. Ze straalt kracht, vertrouwen, openheid en energie uit. Ze heeft verstand van zaken en veel kennis om te delen. De twee daagse training is heel waardevol omdat er echt veel inzichten en praktische tools gedeeld worden waar je direct mee aan de slag kunt en die je thuis ook goed kunt gebruiken. Daarbij is het op een fijne locatie en is alles daar tot in de puntjes verzorgd. Je kunt je dus echt volledig op de training concentreren en dat is heel fijn. Zeker een aanrader!" Nienke

Claudia30.jpg

De investering voor de 

2-daagse LEFtraining

bottom of page