top of page
LefTraining-copy.jpg

Ga 1:1 aan de slag met jouw transformatie

1:1 coaching Female BrainZz

FotovanDana-HR-4862.jpg

Gaan we ervoor?

Samenwerken?

Jij bent het waard om je te ontwikkelen tot de persoon die je graag wilt zijn. En hoe zweverig dit ook klinkt, jouw geluk kun je creëren. En geloof mij, ik ben super nuchter. Geluk ervaar je vanuit een rustig brein.  Met name door je hoofd (brein), hart (gevoel) en buik (intuïtie/innerlijk weten) op 1 lijn te zetten.

De afgelopen 20 jaar heb ik mij constant moeten aanpassen doordat het leven allerlei beperkingen naar mijn hoofd slingerde. Toch koos ik steeds weer om oprecht gelukkig te zijn. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel voor iedereen haalbaar. Lees mijn verhaal

 

Om jou deze tools te leren heb je de keuze uit:

Als geluk niet vanzelf gaat moet je leren hoe je geluk creëert

De programma's

LefTraining-copy.jpg

Female BrainZz Individuele Traject

Hét intensieve persoonlijke ontwikkelings programma voor een leven vol vrijheid en geluk, specifiek gericht op het vrouwelijke brein. Jij kiest ervoor al jouw emotionele bagage die je niet meer dient achter je te laten, ik help je dat te bereiken met blijvend resultaat.

creerjeeigengeluk.jpg

Female Business Coaching

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters? Jouw Female Business Boost Sessie.2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf.

bottom of page