top of page

Yes! Start met jouw 'braintraining'

You're in! 
Boost je Zelfvertrouwen Toolkit

De Toolkit omvat een krachtige reeks video’s, masterclasses, werkboeken, visualisaties en affirmaties, die je in staat stellen, om uit het eindeloze geklets van je brein te stappen, je zelfkritiek te verminderen en stellen je in staat om volledig bij jezelf te komen en je te verbinden met de kracht in jezelf.

LET OP: PRAKTISCHE INFORMATIE!

Volgende stappen:

  • Je ontvang een e-mail met een activatie link voor je account. LET OP: deze link is maar 1 uur geldig, lees je dit dus later? Dan zal de link niet meer geldig zijn en dien je op de inlogpagina op 'Wachtwoord vergeten' te klikken. Je ontvangt dan een nieuwe link. Ook deze link is maar 1 uur geldig. Zorg ervoor dat je jouw e-mailadres gebruikt die je hebt gebruikt bij de betaling via Plug&Pay. Je account is hier namelijk aan gekoppeld.

  • Daarna, na inloggen ontvang je toegang tot de online academy met hierin de Boost je Zelfvertrouwen Toolkit. Je vind hier alle downloads en video's.

  • Je ontvangt per direct een factuur via de mail vanuit Plug&Pay.

 

Heb je vragen? Stuur mij een DM of reageer via info@jouwtransformatie.nl

 

Voor nu, wens ik je een fijne dag, en ik ben super benieuwd wat je van de Boost je Zelfvertrouwen Toolkit vind. Wil je het mij laten weten? Dit kan via een DM op Instagram


 

bottom of page