top of page

BEDANKT! Je bent ingeschreven voor de workshop:

Jij en je Hormonen

Je ontvangt een e-mail met hierin de gegevens van de workshop, zodat je direct aan de slag kunt!

 

Geen mail ontvangen? Wacht nog heel eventjes, of kijk in je spam. Daarna nog niks ontvangen?

 

Ga dan naar: https://jouwtransformatie.onlinecoursehost.com
Klik op wachtwoord vergeten en je ontvangt een nieuw mailtje met je inloggegevens.

 

Vragen? Mail ons gerust op info@jouwtransformatie.nl - dan zorgen we dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt.

Hormoon Training Claudia Koehoorn

Start met jouw 'braintraining'

Online Cursus 
Female BrainZz Hormoon Training

Hormonen… we hebben er allemaal mee te maken en ze beïnvloeden ons leven. Regelmatig hoor je vrouwen zeggen dat ze last hebben van hun hormonen, veel meer dan mannen lijkt wel. Meestal gaat het dan om de hormonen die onze cyclus beïnvloeden of stress veroorzaken.

Deze training draait vooral om jouw kennis vergroten over je lichaam, je cyclus en hormonen. Om je inzicht te geven in de hormonen die je cyclus beïnvloeden en wat jij daar mee kunt doen.

"De Female BrainZz Hormoon training is jouw geheime wapen,

dat je kunt gaan inzetten om makkelijker door het leven te bewegen, meer naar jezelf te luisteren, beter voor jezelf te zorgen en jezelf beter te begrijpen." 

Wist jij dat je zelfbeeld enorm beïnvloed kan worden door je hormonen? 

De ene week blaak je van energie, voel je je aantrekkelijk en vol zelfvertrouwen. De week daarna lijkt zit je aan de andere kant van de medaille en voel je je onzeker, negatief en lusteloos. Hoe dan? Dankzij je cyclus. Je hormonen kunnen je denken, voelen en doen aansturen. Helemaal niet erg, als je begrijpt hoe dat werkt, wat er in je lichaam en je hoofd gebeurd want dan kan je er rekening mee houden. 

Herkenbaar? Lees snel verder!

LET'S DO THIS!

Je zult je bewust worden van wat er in je lichaam gebeurt, waardoor je op een vriendelijke, liefdevolle manier tegen jezelf kunt praten in plaats van hard voor jezelf te zijn.

De Female Factor leert je werken met jouw persoonlijke cyclus zodat je er meer grip op krijgt. Wat weet jij nu over je cyclus en je hormonen? Snap je hoe alles werkt? We leren in hele grote lijnen hoe het werkt op school.

In deze training leer ik je tot in detail over je lijf, je cyclus,  je hormonen en je brein. Super waardevolle informatie die elke vrouw zou moeten hebben en kunnen inzetten.

  • Je leert meer over je vrouwelijke organen, hoe ze werken, welke taak ze hebben.

  • Je leert welke hormonen betrokken zijn bij jouw cyclus en hoe ze jouw denken, voelen en doen beïnvloeden.

  • Je gaat jezelf beter snappen. Begrijpen hoe het komt dat je zo veranderlijk bent.

6.png
Claudia_dsc1574.jpg

Je gaat begrijpen hoe het komt dat je:

  • Soms de hele wereld aan kan om de week erop als een plumpudding in elkaar te zakken en alleen maar op de bank wil liggen om chocolade te eten.

  • De ene keer super goed stress of slecht nieuws kan handelen en de andere keer niet

  • Je de ene week zelfverzekerd voelt en een paar dagen later het liefst weg wilt kruipen.

  • De ene keer zo helder en besluitvaardig bent en een week later over alles twijfelt.

  • Je de ene week mooi en sexy voelt en de week erop wel kan gillen van ellende omdat je huidproblemen hebt en je alleen maar badhairdays lijkt te hebben.

  • Wat je vooral leert is hoe je je cyclus voor je kan laten werken in plaats van het te negeren of eronder te lijden.

De Female BrainZz Hormoon training leert je hoe je lichaam elke maand door verschillende fasen gaat en welke hormonen hier een rol in spelen en wat hun rol precies is. Je leert hoe jij meer regie kunt pakken door je vrouwelijke krachten maximaal in te zetten en rekening te houden met mindere dagen. Ook leer je ook over menopauze. Welke fasen zijn er? Wat gebeurt er in je brein? Wat gebeurt er in je lijf? Welke klachten horen erbij en waar worden ze door beïnvloed?

En vooral hoe kom je makkelijker door de menopauze heen.

10.png

Wil jij hier meer over leren? Ben je nieuwsgierig naar de invloed van je hormonen op je emoties, je gedachten en je gedrag?

 

Dan is deze training echt voor jou!

 

De training bestaat uit videolessen die je op je gemak kunt bekijken en beluisteren. Waar je toegang tot  blijft houden zodat je de kennis kunt herhalen en laten inzinken.

Deze training is zeker voor jou als je dit herkent:

Dat de ene week alles makkelijk en moeiteloos verloopt. Je heel veel afspraken hebt waar je lachend heen gaat, je met gemak kiest voor een salade i.p.v. sushi, je energie voor 10 lijkt te hebben en je positiviteit de overhand heeft. De week erna ervaar je ineens alles lastig en vervelend. Zucht bij het zien van 2 afspraken in je agenda voor die week en je wilt het liefste op de bank liggen met Netfllix en een grote reep chocolade...

Herken jij dat dezelfde jurk je de ene week geweldig staat en je 2 weken daarna in tranen uitbarst, als je jezelf in precies dezelfde jurk, in de spiegel ziet en je jezelf een “rollade” vind? 

 

Als jij je hierin herkent dan heet ik je van harte welkom in de wereld van vrouw zijn. 

 

Nee je bent niet raar je weet gewoon niet genoeg van je cyclus om te weten in welke fase je zit en hoe dat jou beïnvloed. Tijd om hier verandering in te brengen! Ik help je hier graag mee in de cursus.

Deze training is niet voor jou als:

Je een man bent. MAAR let op! Eigenlijk is de training ook geschikt voor mannen. Dit helpt je om je vrouw, vriendin, moeder en dochters te begrijpen! Je leert hoe het vrouwelijk lichaam werkt en welke emoties en situaties daar bij komen kijken. Hier kun je dan vervolgens op inspelen en de situatie beter beoordelen. 

Dit zorgt er in ieder geval voor, dat wij ons als vrouw, begrepen voelen. En dan snap je ook waarom we af en toe echt even onze emoties op een 'andere' manier uiten ;).

Dus een tip van mij: je kunt de cursus cadeau doen aan een vrouw die je lief is en vervolgens samen kijken.

11.png

Dement of...

Ze kwam totaal overstuur bij mij op klikgesprek, omdat ze totaal niet meer functioneerde en dacht dat ze dement werd. Of ik haar kon helpen. 

 

Nadat ik een aantal dingen had uitgevraagd en getest kon ik haar geruststellen. Ja ze was vergeetachtig maar niet dement. Ja ze kon zich slecht focussen en concentreren dat kwam vooral door vermoeidheid omdat ze zo slecht sliep door opvliegers en nachtzweten. 

“Het is vervelend, ongemakkelijk en niet levensbedreigend. Je zit in de overgang”.

 

Verwarring en opluchting streden om voorrang op haar gezicht. De opluchting won zeker omdat ze besefte dat ze niet gek of dement werd en dat we iets aan haar klachten konden doen. 

START VANDAAG NOG!

De hele training is zo gemaakt dat jij praktische kennis opdoet en inzichten en tools krijgt om regie over jouw leven te nemen!

Claudia28.jpg

De investering voor de online cursus: 

Female BrainZz Hormoon Training

 

Tijdelijk ipv 499,-

 

nu 197,- Incl. btw

bottom of page