facebook

Klikgesprek boeken

Wat gaaf dat jij graag een stap wilt zetten. Ik ben blij dat je de uitdaging met jezelf aan durft en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te leren kennen. 

Om te kijken of ik jou kan helpen en wat de kosten daarvan zijn heb ik meer informatie nodig over waar jij tegenaan loopt in je leven . Dat doe ik graag via een gratis gesprek waarin we vooral ontdekken of wij samen een persoonlijke klik hebben. De klik is namelijk het belangrijkste, zonder klik lukt geen enkele coaching of counseling.

Het klikgesprek duurt ongeveer 45 minuten. Ik maak graag deze tijd voor je vrij om te ontdekken wie jij bent of en zo ja, hoe, ik jou het beste kan helpen. Na het gesprek heb jij een persoonlijk stappenplan, is mijn werkwijze duidelijke en weet je hoe het financieel zit.

Als je mij laat weten wie je bent en wanneer je zou kunnen,  spreek ik je zo snel mogelijk in ons klikgesprek.

Tot dan!  

Claudia

Praktijkgegevens

Telefoon: 06 – 229 221 01 E-mail: info@jouwtransformatie.nl
Locatie: Fnidsen 77 1811NE Alkmaar KvK: 67175767 BTW: NL191964992B02