facebook

Wat goed! Jouw eerste stap is gezet.

Binnenkort hebben wij ons gratis klikgesprek.

Nog een ding…

Voordat je vertrekt, wil ik nog een ding met je bespreken.

Tussen nu en het klikgesprek dat je net hebt gepland, zullen er dingen gebeuren in je leven.

 Dingen die je verwacht of niet. Positieve en negatieve dingen, het is het leven.

Ik weet ook dat het gemakkelijk zal zijn om jezelf opzij te schuiven als er dingen op je pad komen.

Je zou kunnen denken: “Ik kom er later wel op terug”, of “Ik moet eerst iemand of iets anders voorrang geven voordat ik dit kan doen”.

 

 Ik weet het omdat ik zelf ooit zo was, en dat geldt ook voor de mensen met wie ik werk.

Maar op dit moment wil ik graag dat je jezelf toestaat om dit klikgesprek één van je topprioriteiten te maken.

 Het zou de deur naar je toekomst kunnen zijn. Een toekomst vol liefde, vrijheid, vertrouwen en rust. Maak er een prioriteit van voor jezelf, maak van jezelf een prioriteit, want hoe gelukkiger en meer vervuld jij bent, hoe beter je je voor de mensen waar je om kunt zorgen.

Als je ons gesprek absoluut MOET verzetten, is dat natuurlijk ook goed. Het enige wat ik vraag is dat je het op tijd  laat weten. Deze klikgesprekken kunnen levensveranderend zijn en er is veel vraag naar.  

 Dus als je ons klikgesprek moet verplaatsen, laat het me dan zo vroeg mogelijk weten, zodat ik de plaats aan iemand anders op mijn wachtlijst kan aanbieden.

Doe dit alstublieft alleen als de allerlaatste optie, want als jij geen prioriteit geeft aan jezelf, is de kans groot dat anderen jou ook geen prioriteit geven.

Nogmaals, ik ben  blij dat je de stap hebt gezet om een klikgesprek te boeken en ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en beter te leren kennen.

 

Claudia