top of page

Featured in

IMG_6151.png

Nu tijdelijk
van 197,- voor

37,-

Empower je Zelfliefde...
Boost je Zelfliefde Toolkit

Voel je dat je wel wat extra liefde voor jezelf kunt gebruiken? Dan ben je hier op de juiste plek! De Boost je Zelfliefde Toolkit is jouw persoonlijke gids naar een leven vol zelfcompassie, acceptatie en innerlijke kracht.

In deze toolkit vind je een schat aan waardevolle hulpmiddelen, van journals en affirmaties tot praktische oefeningen en inspirerende bronnen, allemaal ontworpen om je te ondersteunen op je reis naar een dieper niveau van zelfliefde. Of je nu worstelt met zelfkritiek, stress ervaart in je dagelijks leven of gewoon op zoek bent naar manieren om meer van jezelf te houden, deze toolkit biedt de nodige tools en inzichten om je zelfliefde te vergroten en een leven van innerlijke vrede en vervulling te omarmen.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een liefdevoller en zorgzamer leven? Schrijf je nu in voor onze Boost je Zelfliefde Toolkit en begin vandaag nog aan je reis naar een leven vol liefde, voor jezelf en anderen.

Nu tijdelijk van € 197,- voor eenmalig € 37,-

Begrijp dat zelfliefde een individuele reis is. Mijn toolkit biedt tools die je kunt aanpassen aan jouw unieke behoeften.

Mijn toolkit biedt effectieve en duurzame veranderingen. Elke component is wetenschappelijk onderbouwd.

Of je nu oefeningen of praktische tips verkiest, mijn toolkit heeft voor elk wat wils.

Met doorlopende ondersteuning en updates blijf ik je inspireren in de online academy.

Ik begrijp dat zelfliefde een individuele reis is. Daarom biedt mijn toolkit een scala aan tools en technieken die je kunt aanpassen aan jouw unieke behoeften en omstandigheden. Geen enkele reis naar zelfliefde is hetzelfde, en ik ben er om je te ondersteunen bij jouw unieke pad.

Introducing..
Boost je Zelfliefde Toolkit

Mega Mock Ups.jpg

Ga van dit
 

Onzekerheid over persoonlijke groei: Je voelt je vastgelopen en onzeker over hoe je verder moet groeien in het leven, en je hebt geen duidelijk pad voor jezelf uitgestippeld.

Gebrek aan effectieve zelfliefdepraktijken: Je worstelt met het vinden van effectieve manieren om van jezelf te houden en om te gaan met zelfkritiek en negatieve gedachten.

Overweldigd door de hoeveelheid informatie: Je voelt je overweldigd door de enorme hoeveelheid informatie die er beschikbaar is over persoonlijke groei en zelfliefde, en je weet niet waar je moet beginnen.

Gebrek aan ondersteuning en begeleiding: Je voelt je geïsoleerd en alleen in je reis naar zelfliefde, en je hebt niemand om op terug te vallen voor ondersteuning en begeleiding.

Gebrek aan consistente motivatie: Je begint misschien wel met goede bedoelingen, maar je hebt moeite om consistent gemotiveerd te blijven om aan jezelf te werken en te groeien.​

naar dit
 

💚 Duidelijkheid en richting in persoonlijke groei: Je hebt nu een duidelijk pad voor jezelf uitgestippeld en voelt je zekerder over de stappen die je moet nemen om verder te groeien.

💚 Effectieve zelfliefdepraktijken: Dankzij de toolkit heb je effectieve tools en technieken geleerd om van jezelf te houden en om te gaan met zelfkritiek, waardoor je meer zelfcompassie hebt en positiever over jezelf denkt.

💚 Overwinnen van informatie-overload: Je hebt geleerd hoe je de hoeveelheid informatie over persoonlijke groei en zelfliefde kunt filteren en focussen op wat echt belangrijk is, waardoor je minder overweldigd bent en meer gericht bent in je groei.

💚 Ondersteuning en begeleiding: Je een gemeenschap van gelijkgestemde mensen gevonden die je ondersteunen en begeleiden in je reis naar zelfliefde, waardoor je je minder geïsoleerd voelt en meer verbonden met anderen.

💚 Consistente motivatie: Met de toolkit heb je geleerd hoe je jezelf gemotiveerd kunt houden en hoe je om kunt gaan met tegenslagen, waardoor je consistent blijft werken aan jezelf en je persoonlijke groei.​

IMG_6151.png

Je herkent dit vast wel...

Je voelt je vastgelopen in het leven, zonder een duidelijk pad voor persoonlijke groei. Elke dag lijkt een strijd te zijn, waarbij zelfliefde ver te zoeken is en negatieve gedachten je constant achtervolgen. De overvloed aan informatie over persoonlijke ontwikkeling lijkt eerder verwarrend dan verhelderend, en je voelt je vaak alleen in je reis naar zelfliefde, zonder de nodige ondersteuning en begeleiding. Soms begin je vol goede moed, maar al snel vervliegt de motivatie en blijf je steken in een vicieuze cirkel van twijfel en onzekerheid.

Maar weet je, je staat er niet alleen voor...

Laat mij je helpen! De Boost je Zelfliefde Toolkit biedt een uitweg uit deze impasse. Met een duidelijk pad voor persoonlijke groei, effectieve zelfliefdepraktijken, en een filter voor de overvloed aan informatie, helpt deze toolkit je om je weg te vinden in je reis naar zelfliefde. Je zult leren hoe je jezelf gemotiveerd kunt houden, zelfs in moeilijke tijden.

 

Met de toolkit aan je zijde, ben je klaar om je innerlijke kracht te ontdekken en een leven te leiden dat vervuld is van liefde, acceptatie en groei.

LET'S DO THIS!

In deze toolkit vind je:

Zelfliefde Journal: Een interactief dagboek waarin je wordt begeleid bij het verkennen en cultiveren van zelfliefde in je dagelijks leven.


Positief Zelfbeeld in 30 dagen werkboek: Een praktisch werkboek dat je helpt om stap voor stap een positiever zelfbeeld op te bouwen, met oefeningen en reflecties voor elke dag gedurende een maand.


Innerlijk kind journal: Een journal dat je ondersteunt bij het verkennen van je innerlijke kind en het helen van oude wonden, zodat je meer liefde en compassie voor jezelf kunt ontwikkelen.


Holistisch Zelfzorg Dagboek: Een dagboek dat je inspireert en motiveert om holistische zelfzorgpraktijken te integreren in je dagelijks leven, inclusief ruimte voor het bijhouden van je voortgang en reflecties.


Opnieuw verliefd op mezelf worden gids: Een gids die je door een proces van zelfontdekking en zelfliefde leidt, met praktische tips en oefeningen om opnieuw een diepe verbinding met jezelf te vinden.


Stop met Zelfsabotage: Een leerzame lezing die inzicht biedt in zelfsaboterende patronen en praktische strategieën biedt om ze te doorbreken, zodat je vol vertrouwen vooruit kunt gaan.


Schaduwwerk Gids: Een gids die je begeleidt bij het verkennen van je schaduwkanten en het integreren van deze aspecten van jezelf, waardoor je meer heelheid en acceptatie ervaart.


Met deze uitgebreide set van tools en gidsen kun je op een diepgaande en transformerende manier aan jezelf werken, waardoor je meer liefde, acceptatie en voldoening in je leven kunt ervaren.

IMG_6148.png

Boost je Zelfliefde, empower jezelf!

Ja, geef mij meer zelfliefde!

 

nu tijdelijk 37,- Incl. btw

Mega Mock Ups.jpg
Claudia_dsc1462.jpg

Liefs, Claudia

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Claudia Koehoorn. Als Neuro-Transformologist® met een achtergrond in de psychologie en als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jezelf te bevrijden van worstelingen en een vervullend leven te leiden. Ik mag regelmatig mijn ervaringen, tips en tools delen in tijdschrijven zoals Margriet, LINDA, ZIN, NRC en Wendy. Onlangs werd ik voor de tweede keer op rij tot Nummer 1 Transformologist®️ van de wereld benoemd. Omdat ik wereldwijd de meeste vrouwen heb geholpen om zichzelf te bevrijden van hun worsteling met zichzelf en hun leven. 

 

Mijn diepgaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan begeleiden op jouw reis naar meer zelfliefde. 

 

Met de Boost je Zelfliefde Toolkit biedt ik jou de tools en inspiratie die je nodig hebt om positieve veranderingen in je leven te omarmen.

bottom of page