top of page

Featured in

Claudia14.jpg

Nu tijdelijk
van 197,- voor

37,-

Empower je Zelfvertrouwen...
Boost je Zelfvertrouwen Toolkit

Wil jij meer van jezelf houden? Je doelen bereiken en in jezelf geloven? Dan is deze Boost je Zelfvertrouwen toolkit precies wat je nodig hebt!

De Toolkit omvat een krachtige reeks video’s, masterclasses, werkboeken, visualisaties en affirmaties, die je in staat stellen, om uit het eindeloze geklets van je brein te stappen, je zelfkritiek te verminderen en stellen je in staat om volledig bij jezelf te komen en je te verbinden met de kracht in jezelf.

🌟 Stap nu in je nieuwe toekomst, vol zelfvertrouwen en eigenliefde. Klik hieronder om toegang te krijgen tot de Boost je Zelfvertrouwen Toolkit en ontketen de kracht van je ware zelf!

Nu tijdelijk van € 197,- voor eenmalig € 37,-

52 waardevolle video's en workshops wachten op jou in de online academy

Ervaar mijn coaching, levenswijze en humor via verschillende tools en werkboeken.

Aanmoediging, prikkelende gedachten en liefdevolle schoppen onder je kont

Kijk de video's op jouw eigen tempo, wanneer jij die extra powerboost nodig hebt!

Voor iedereen die klaar is om naar de wortel te gaan van wie ze zijn, om los te komen van de cyclus van herhalende patronen en een compleet nieuwe mogelijkheid voor hun leven te creëren.

Introducing..
Boost je Zelfvertrouwen Toolkit

Online academy.png

Ga van dit
 

Zelfkritiek en negatieve gedachten overheersen je geest...

Angst om te falen weerhoudt je van het nastreven van je dromen...

❌ Je vergelijkt jezelf voortdurend met anderen en voelt je onwaardig...

❌ Je vermijdt uitdagingen en nieuwe kansen uit angst voor afwijzing...

❌ Sociale situaties veroorzaken angst en onzekerheid..

❌ Je voelt je overweldigd door stress en negativiteit in je leven...

❌ Je hebt moeite met grenzen stellen en zegt vaak 'ja' als je 'nee' bedoelt..

❌ Je ervaart een gebrek aan eigenwaarde en zelfrespect...

❌ Je twijfelt aan je capaciteiten en bent terughoudend in het nemen van initiatief...

❌ Je voelt je gevangen in een vicieuze cirkel van negativiteit en stagnatie...

naar dit
 

💚 Je laat zelfliefde en positieve affirmaties je innerlijke criticus overstemmen, zodat je gedachten gevuld zijn met zelfwaardering en kracht.

💚 Je transformeert die angst in moed en daadkracht, zodat je je doelen met vastberadenheid nastreeft.

💚 Je leert van anderen, maar omarmt je unieke zelf, je ontdek je eigen waarde en bent trots op wie je bent.

💚 Je ontwikkelt veerkracht en het vermogen om met afwijzing om te gaan, zodat je openstaat voor groei en nieuwe kansen omarmt.

💚 Je bouwt zelfvertrouwen op in sociale situaties, zodat je met gemak kunt communiceren en relaties kunt verdiepen.

💚 Je leert emotionele veerkracht en ontwikkelt positieve copingmechanismen, zodat je stress kunt overwinnen en positieve energie kunt cultiveren.

💚 Je ontwikkelt assertiviteit en leer 'nee' zeggen zonder schuldgevoel, zodat je jezelf respecteert en anderen jouw ware kracht zien.

💚 Je herontdek je eigenwaarde en omarmt zelfcompassie, zodat je van jezelf houdt zoals je bent.

💚 Je bouwt vertrouwen in je eigen bekwaamheid op, zodat je actie onderneemt en je dromen nastreeft.

💚 Je doorbreekt deze cirkel en creëert een positieve opwaartse spiraal van groei, zelfacceptatie en zelfvertrouwen, zodat je vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

IMG_6151.png

Loskomen van je overtuigingen en in je kracht stappen.

Deze Boost je Zelfvertrouwen Toolkit vorm een krachtig programma, dat je leert om je leven te leven vanuit een ruimte van echte vrijheid. Om te denken in oneindige mogelijkheden. Om je voor eens en altijd te bevrijden van de patronen en de identiteit die je verleden over je leven heeft uitgestort. Is het nu jouw tijd?

 

Deze toolkit heeft verschillende boodschappen voor jou om je in beweging te zetten. Om je te motiveren en te inspireren. Elke video heeft een boodschap die een krachtig minitransformatieproces is. Een transformatieproces dat je meeneemt door diepgaande verschuivingen in lichaam, hart en geest. Het biedt baanbrekende lessen en processen die je zullen bevrijden van je negatieve overtuigingen en kijk op de wereld, waardoor je relatie met jezelf verandert. De tools zullen je helpen bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam, hart en geest.

 

Deze Boost je Zelfvertrouwen Toolkit gaat over diep duiken in wat het echt betekent om vrouw te zijn, hoe je kunt helen en uiteindelijk om je eraan te herinneren wie je werkelijk bent.

LET'S DO THIS!

De toolkit omvat onder andere een luchtige reeks van 52 korte video’s die jou een powerboost geven.

De ene keer een video om je vriendelijk aan te moedigen, de andere keer een video om je over iets na te laten denken, soms een aai over je bol en soms een liefdevolle schop onder je kont.  De video’s zijn kort en super waardevol.

Schrijf je nu in voor deze toolkit of geef een Boost Je Zelfvertrouwen Toolkit cadeau!

Via de video’s, masterclasses en werkboeken, maak je kennis met mijn manier van coachen, mijn levenswijze en humor. Geen dag zonder een lach, ook om de dingen die minder leuk zijn. Geluk is een keuze.

Jouw investering €37 voor een jaar toegang. Gun jij jezelf of een ander  een jaar vol power? Schrijf je nu in en je ontvangt direct toegang!

IMG_6148.png

Boost je Zelfvertrouwen, empower jezelf!

Ja, geef mij meer zelfvertrouwen!

 

nu tijdelijk 37,- Incl. btw

Online academy.png
Claudia_dsc1462.jpg

Liefs, Claudia

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Claudia Koehoorn. Als Neuro-Transformologist® met een achtergrond in de psychologie en als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jezelf te bevrijden van worstelingen en een vervullend leven te leiden. Ik mag regelmatig mijn ervaringen, tips en tools delen in tijdschrijven zoals Margriet, LINDA, ZIN, NRC en Wendy. Onlangs werd ik voor de tweede keer op rij tot Nummer 1 Transformologist®️ van de wereld benoemd. Omdat ik wereldwijd de meeste vrouwen heb geholpen om zichzelf te bevrijden van hun worsteling met zichzelf en hun leven. 

 

Mijn diepgaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan begeleiden op jouw reis naar meer zelfvertrouwen. 

 

Met de Boost je Zelfvertrouwen Toolkit biedt ik jou de tools en inspiratie die je nodig hebt om positieve veranderingen in je leven te omarmen.

bottom of page