facebook

Female Business Coaching

Voel jij dat je anderen veel hebt te bieden met jouw bedrijf maar krijg je het niet van de grond of groei je niet genoeg naar je zin?

Je kunt allerlei marketingtechnieken inzetten, funnels bouwen en eindeloos aan je website werken maar als de klanten uitblijven is het tijd om te kijken wat er anders kan.

Een groot deel van je succes zit in je mindset maar dat is niet het enige. Wat echt nodig is om jouw bedrijf op jouw manier te leiden is op jezelf durven vertrouwen.

Dat kan je pas als je mind, hart en intuïtie of onderbuik gevoel op 1 lijn staan.

Om jou deze tools te leren heb je de keuze uit:

Female Business Boost

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?

Jouw Female Business Boost Sessie.2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf.

Een positieve mindset is een van de succesfactoren van gelukkige mensen.

Hoi!

Ik ben Claudia Koehoorn, Transformologist® . Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen (en daardoor ken ik het mannenbrein natuurlijk ook).  Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken die je kunt meemaken weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest in jezelf te investeren en je eigen geluk te ontwikkelen.