facebook

Female Business Coaching

Voel jij dat je anderen veel hebt te bieden met jouw bedrijf maar krijg je het niet van de grond of groei je niet genoeg naar je zin?

Merk je dat je niet verder komt omdat je onzeker bent, aan jezelf twijfelt,  geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?

Je kunt allerlei marketingtechnieken inzetten, continu posten op social media,  funnels bouwen en eindeloos aan je website werken maar als de klanten uitblijven is het tijd om te kijken wat er anders kan.

Een groot deel van je succes zit in je mindset maar dat is niet het enige. Wat echt nodig is om jouw bedrijf op jouw manier te leiden is op jezelf durven vertrouwen.

Dat kan je pas als je mind, hart en intuïtie of onderbuik gevoel op 1 lijn staan.

Om jou deze tools te leren heb je de keuze uit blijven doen wat je tot nu toe deed, zonder resultaat óf leren ontdekken en leren hoe het ook anders kan. Op de vrouwelijke manier. In mijn Female Business Boost. 

Female Business Boost

Mannen en vrouwen verschillen op veel gebieden ook op zakelijk gebied.
Vrouwen hebben vaak andere drijfveren. De mannen aanpak werkt vaak niet omdat emoties en overtuigingen in de weg zitten.

Als je hier last van hebt probeer dan niet om iets te blijven doen wat niet bij je past!

Je kunt zaken doen op de manier die bij je past, op de vrouwelijke manier.
Niet beter of slechter, alleen anders.

Zet je hoofd, hart en onderbuikgevoel in. Ontdek de vrouwelijke manier van zakendoen.

Ontdek dat je door echt naar jezelf te luisteren en te doen wat bij jou past je blij, trots op jezelf en succesvol kan zijn.

Op 28 juni start ik met de Female Business Boost waarin ik je meeneem in de Female way. 2 maanden lang duiken we in het vrouwenbrein, vrouwelijke processen, vrouwelijke valkuilen, vrouwelijke motivatie en vrouwelijke krachten.

De Female Business Boost is zeker een aanrader. Claudia leert je ondernemen op een heel andere manier die heel natuurlijk aanvoelt. Heel veel inzichten en praktische tools geleerd. De voornaamste les ‘doen wat bij mij past, zonder me te laten leiden door wat ik denk dat hoort of wat anderen vinden en doen’.

Marije

Chaos uit je hoofd

Hoi!

Ik ben Claudia Koehoorn, Transformologist® . Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen (en daardoor ken ik het mannenbrein natuurlijk ook).

Ik denk dat er een grote groep vrouwen is die graag hun brein inzetten en vooral willen ondernemen op hun manier, vanuit hun hartset. Die nu denken of geloven dat dat niet mogelijk is. Die van alles uitproberen, allerlei strategieën die lijken te werken voor anderen maar niet voor hun. Die eindeloos veel trainingen en cursussen hebben gevolgd die niet bij hun passen. Waar ze zich niet comfortabel bij voelen. Die graag willen leren verkopen op een manier die goed voelt. Ik zeg je het is mogelijk! Daar ben ik het levende bewijs van. Het is mogelijk om te ondernemen met plezier, vanuit liefde, praktisch en met passie en succes zonder dat je iets doet wat niet bij jou past.