top of page

Coaching voor

Koppels

P7B9229.jpg

Soms is de liefde tussen twee mensen even zoek. Het ligt verborgen onder een stapel frustraties, soms verdriet of boosheid.

 

Maar er was een periode waarin je innig voor elkaar koos. Misschien is het leven (van 1 van jullie) ingrijpend veranderd. Het kan op zo’n moment lastig zijn tot elkaar te komen.

 

Met coach counseling, specifiek gericht op het begrijpen van de gedachtes van jullie beiden, gaan we aan de slag opweg naar een blijvende oplossing.

Waarom relatietherapie?

Wat hij denkt

 

“Nooit een dag gewoon RUST. Altijd weer klagen, steeds weer een mening. Die onverschilligheid, ik trek dat niet. Ik wil zo graag weer een avondje rustig mijn eigen ding kunnen doen, zonder dat getetter.”

Wat zij zegt

 

“Hij begrijpt niet dat die wasmand echt naar boven moet als deze klaar staat bij de trap. Dat frustreert mij zo enorm, waarom ziet hij dat niet? IK zie het toch ook. Ik vind het zo lastig om hier mee om te gaan. Ik blijf het zeggen, maar er gebeurt niks.”

Handen vasthouden

Kom weer samen

 

Je wilt allebei zo graag dat jullie samen weer vol geluk leven. En dat kan ook. De afstand die je moet overbruggen samen is elkaar begrijpen. En dat heeft zoveel te maken met hoe jouw brein omgaat met jullie relatie. Bij Jouw Transformatie werken we met een methodiek die gericht is op deze verschillen en HOE je deze weer blijvend samenbrengt.

Nieuwsgierig? Tijdens een gratis intake kan Claudia je er alles over vertellen.

6-1.png

Kees en Irene

We hadden allebei het gevoel dat we op ons eigen eiland zaten en hadden geen idee meer hoe we elkaar konden bereiken. Door de begeleiding van Claudia leerden we weer met elkaar praten maar vooral weer open te staan voor elkaar en naar elkaar te luisteren. Gekscherend zei Claudia aan het begin van onze eerste sessie: Mijn eerste hulp bij relatie ongelukken bestaat uit de communicatie weer op gang brengen. En dat is precies wat ze gedaan heeft. We verstonden elkaar niet meer, begrepen elkaar niet meer waardoor we elkaar kwijt waren geraakt. Nu spreken we weer dezelfde taal. We ontdekten weer waarom we elkaar zo leuk vinden en ook al maken we nu echt nog weleens ruzie, we weten hoe we weer met elkaar in gesprek kunnen komen.

bottom of page