top of page

Coaching voor

Mannen

Scherm­afbeelding 2023-05-01 om 11.59.28.png

Soms loop je tegen dingen aan in je leven waar je niet altijd een oplossing voor hebt.

 

Mannen zijn gewend om zelf op te lossen dat lukt iet altijd. Het is niet altijd handig, stoer of effectief. Je wordt niet beter van hard werken, veel sporten of dingen negeren. Weglopen of wachten tot het weer overgaat helpt je niet verder.  

 

Wil jij de voordelen van therapie maar liever iets minder formeels dan het klinische model?

 

Dan ben je bij mij op je plek. Ik pak, samen met jou, de onderliggende oorzaak van jouw uitdagingen aan.

Coachcounseling voor mannen

 

In een persoonlijke setting ga je samen met psycholoog Claudia Koehoorn aan de slag met zaken waar een uitdaging voor jou ligt. Niet volgens het klinische model maar op meer informele en vooral praktische manier. Krijg meer begrip voor je eigen valkuilen en meer grip op je leven.

Laten we samen aan de slag gaan.

Claudia_dsc1471.jpg
9.png

Bram
Ik voelde me continue gestrest en kon niks loslaten. Mail moest gelijk beantwoord worden, niks kon uitgesteld worden en geld verdienen was prioriteit 1. Ontspannen was onmogelijk, ik stond altijd ‘aan’. Door de coaching gesprekken met jou ontstonden er inzichten en het besef dat ik zelf mijn dag en mijn kop vulde met dingen die moesten en zouden gebeuren. Ik vond mijn eigen stopknop. Ik ga weer met plezier naar mijn werk, ben thuis ontspannen en aanspreekbaar en kan weer genieten van een avondje bier drinken met mijn maten. Bedankt Claudia.

bottom of page