facebook

Koppel counseling

Soms is de liefde tussen twee mensen even zoek. Het ligt verborgen onder een stapel frustraties, soms verdriet of boosheid. Maar er was een periode waarin je innig voor elkaar koos. Misschien is het leven (van 1 van jullie) ingrijpend veranderd. Het kan op zo’n moment lastig zijn tot elkaar te komen. Met coach counseling, specifiek gericht op het begrijpen van de gedachtes van jullie beiden, gaan we aan de slag opweg naar een blijvende oplossing.

Wat hij
DENKT

 

“Nooit een dag gewoon RUST. Altijd weer klagen, steeds weer een mening. Die onverschilligheid, ik trek dat niet. Ik wil zo graag weer een avondje rustig mijn eigen ding kunnen doen, zonder dat getetter.”

Wat zij
ZEGT

 

“Hij begrijpt niet dat die wasmand echt naar boven moet als deze klaar staat bij de trap. Dat frustreert mij zo enorm, waarom ziet hij dat niet? IK zie het toch ook. Ik vind het zo lastig om hier mee om te gaan. Ik blijf het zeggen, maar er gebeurt niks.”

Kom weer samen

Je wilt allebei zo graag dat jullie samen weer vol geluk leven. En dat kan ook. De afstand die je moet overbruggen samen is elkaar begrijpen. En dat heeft zoveel te maken met hoe jouw brein omgaat met jullie relatie. Bij Jouw Transformatie werken we met een methodiek die gericht is op deze verschillen en HOE je deze weer blijvend samenbrengt.

Nieuwsgierig? Tijdens een gratis intake kan Claudia je er alles over vertellen.