facebook

Persoonlijke coaching voor vrouwen

Heb jij last van interne duiveltjes,  zelfkritiek,  onzekerheid, angst voor afwijzing? Vergelijk jij jezelf continue met anderen en ben jij altijd bezig  met wat anderen denken of vinden en ben je daar helemaal klaar mee?  Dan ben je op de juiste website! Ik werk met een methodiek die specifiek op het vrouwenbrein gericht is en help jou graag in  paar sessies jezelf echt te omarmen en te accepteren en vol zelfvertrouwen met meer energie focus en plezier door het leven te gaan en de keuzes maken die je wil maken op de manier die bij jou past.

Interesse? Boek een klikgeprek

Jouw transformatie is dé coach-counseling praktijk voor diegene die in de knoop zitten en beseffen; dit moét anders. Aan het roer staat Claudia Koehoorn, coach en counselor met een psychologie achtergrond. Vaak weet je wel dát  je wilt veranderen, wát je wilt veranderen maar weet je echt niet hoe je kunt veranderen. Ik help je graag de blijvende verandering die jij wenst te bereiken.

Het doel: jou begeleiden naar een gelukkiger en piekervrij leven op een manier die zo makkelijk is dat je het niet voor mogelijk houdt. Hoe? Omdat het specifiek op het  vrouwenbrein gericht is. 

 

Powervrouw met pit

Ja, er is eindelijk een remedie en een oplossing voor alles waar jij onder lijdt en tegenaan loopt. Alles wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven.

En nee, het is geen langdurend traject waarbij je al je trauma’s en pijnlijke momenten in het leven opnieuw moet beleven en/of vertellen. Nee, het is geen oplossing waarbij je leert om beter met de moeilijke gebeurtenissen en pijnpunten in je leven om te gaan. En nee, er is geen sprake van medicijnen.  

Stop met piekeren sessie

Wordt jij knettergek van je eigen gedachten? Kun je niet stoppen met denken? Pieker je veel, vooral ’s nachts? Ben je vaak moe en weet je niet hoe dat komt? Stop met piekeren begint bij deze prive sessie.

Deze sessie hebben we online via Zoom of als de regels (en de afstand)  het toelaten in de Jouw Transformatie praktijk in Alkmaar.

Duur: 60 minuten

De sessie kost 97,00

Na het bestellen ontvang je een uitnodiging om een datum te prikken.

2-daagse Powervrouw met lef

Verlang jij naar de power om echt dingen te veranderen in je leven? Veranderen is niet makkelijk, je hebt er vooral lef voor nodig. Los van de dagelijkse gang van zaken, met een intiem groepje vrouwen, in een fijne en inspirerende omgeving krijg je training als powervrouw met lef.

Female Factor workshop

Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen, dat weten we allemaal. We ervaren dit dagelijks in onze omgang met anderen, we gaan anders om met mannen dan met vrouwen. En we ervaren dagelijks dat mannen een ander wereldbeeld kunnen hebben dan vrouwen.

Terugkomdag Powervrouw met Lef training