top of page
creerjeeigengeluk.jpg

Start hier met jouw 'braintraining'

Download het E-book

GRATIS E-BOOK

Stop met Piekeren gids

Leer in dit e-book 3 snelle en eenvoudige strategieën om te stoppen met uitstellen en productiever, duidelijker en zelfverzekerder te zijn. Veel vrouwen hebben gedachten die ze niet uit kunnen schakelen of die snel naar boven komen als iemand iets zegt, doet of laat of zelfs alleen maar op een bepaalde manier kijkt.

 

Bijvoorbeeld:

“ik kan het niet”, “waarom lukt mij dat niet”, “weer niet perfect”, “durf ik niet”, “niemand vindt mij leuk, knap, interessant” enz.

Ik noem dat Gremlins. Ze hebben overal commentaar op en verkondigen dat luid en met veel plezier. Zo zijn jouw gedachten ook en deze gedachten bijten zich vast, gaan niet meer weg of komen keer op keer terug. Het vervelende hieraan is dat je steeds hetzelfde tegen jezelf zegt, waardoor de gedachten en bijbehorende gevoelens sterker worden. Je draait in hetzelfde kringetje rond. Je blijft malen, je hoofd raakt overvol, je kunt niet meer stoppen met denken.

Hoe kom je hier vanaf?

Ik hoop dat deze korte gids je de productiviteit, duidelijkheid en het vertrouwen geeft om de Gremlins in je hoofd aan te pakken.

bottom of page