facebook

Female BrainZz

Jij bent het waard om je te ontwikkelen tot de persoon die je graag wilt zijn. En hoe zweverig dit ook klinkt, jouw geluk kun je creëren. En geloof mij, ik ben super nuchter. Geluk ervaar je vanuit een rustig brein.  Met name door je hoofd (brein), hart (gevoel) en buik (intuïtie/innerlijk weten) op 1 lijn te zetten.

De afgelopen 20 jaar heb ik mij constant moeten aanpassen doordat het leven allerlei beperkingen naar mijn hoofd slingerde. Toch koos ik steeds weer om oprecht gelukkig te zijn. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel voor iedereen haalbaar. Lees mijn verhaal

Om jou deze tools te leren heb je de keuze uit:

Female BrainZz Individuele Traject.

Hét intensieve persoonlijke ontwikkelings programma voor een leven vol vrijheid en geluk, specifiek gericht op het vrouwelijke brein. Jij kiest ervoor al jouw emotionele bagage die je niet meer dient achter je te laten, ik help je dat te bereiken met blijvend resultaat.

Heb je het Creatrix programma gevolgd? Ondersteun je transformatie met mijn: 

After Creatrix Jaarprogramma

Female BrainZz Lef Training

Dé 2-daagse offline training waarin je leert jouw gedragspatronen te herkennen én  blijvend aan te passen.

Female Business Boost

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?

Jouw Female Business Boost Sessie.2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf.

Volg een van de online trainingen

om zelfstandig aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling

Trainingen voor mannen bekijken? Lees hier meer

Makkelijk te volgen korte online trainingen

zodat jij binnen een week lekkerder in je vel zit.

Je kan namelijk niet alles in je leven sturen, niet alles is leuk. Je kunt wel besluiten hoe je daarmee om gaat.

Hoi!

Ik ben Claudia Koehoorn, Transformologist® . Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen (en daardoor ken ik het mannenbrein natuurlijk ook).  Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken die je kunt meemaken weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest in jezelf te investeren en je eigen geluk te ontwikkelen.