facebook

< terug naar Female BrainZz

Female BrainZz Individuele traject

Ja, er is eindelijk een remedie en een oplossing voor alle emoties   waar jij onder lijdt en alle overtuigingen waar je tegenaan loopt. Alles wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven. Dit 1op1 programma helpt jou weer jezelf te zijn zonder je pijnlijke emoties en herinneringen te ervaren.

Doel: je hoofd, je hart en je onderbuikgevoel op 1 lijn zetten waardoor jij je vrij voelt om jezelf te zijn en gelukkig, vol zelfvertrouwen en veerkracht in het leven staat.

Claudia over het traject

Wat Alexandra bereikt heeft met het programma:

“Nog steeds verbaasd over mijn transformatie”

Creatrix®, is dé methode voor vrouwen om zichzelf te bevrijden van alle grote en kleine emoties, overtuigingen en de overkritische stemmetjes in je hoofd die jou belemmeren.  Ongeacht hoelang je ze al hebt.  Dé doorbraak oplossing voor het vrouwelijke brein, met een resultaatgarantie.  Het lijkt je misschien onmogelijk om emoties, gedachten en overtuigingen die je al heel lang hebt snel, pijnloos en voorgoed kwijt te raken maar het kan echt!

Ik beloof je dat als jij je voor 100% verbindt om je met 100% in te zetten en met mij samen te werken, je leven volkomen ten goede zal veranderen. Mijn missie is mijn klanten weer in verbinding brengen met zichzelf zodat ze zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn en de keuzes kunnen maken die bij hen passen.

Intensief programma
Het Female BrainZz Individuele Traject is een intensief programma waarbij je eerst inzicht krijgt in welke emoties en overtuigingen jou blokkeren en tegenhouden om een leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt. Om inzicht te krijgen hoef je niet te graven in je verleden, geen gebeurtenissen omhoog te halen of te bespreken.

We hebben het alleen over de emoties die daaraan gekoppeld zijn. In het tweede deel van het programma gaan we de koppelingen die jij gemaakt het met emoties en overtuigingen verwijderen en we vervangen de koppelingen door jouw eigen inzichten en oplossingen.

Creatrix methodiek
Het hoofdbestanddeel van mijn Female BrainZz Individuele Traject is Creatrix®, de speciale methodiek die ik alleen gebruik bij privé-consulten om emotionele knopen en overtuigingen uit je onbewuste en bewuste brein te verwijderen. Dit alles op een pijnloze en snelle wijze, met langdurig effect. Hierbij zet ik je vrouwelijke intuïtie en creativiteit aan het werk. Door Creatrix®-sessies ben jij  in staat om jouw leven compleet te transformeren op alle gebieden; persoonlijk én professioneel. Zodat je het leven gaat leiden dat je werkelijk wilt leiden.

Prive counseling op maat

Dit transformatieprogramma bestaat uit 90-minuten durende privé counseling sessies.  Hoeveel sessies je nodig hebt verschilt per persoon. Het is afhankelijk van wat jij wilt veranderen in je leven, waar jij behoefte aan hebt en wat jij wilt bereiken. Dat maakt dit een programma op maat en dat is precies de reden waarom er geen prijzen vermeld staan bij dit traject. Ik kan pas een prijs bepalen als ik weet waar jij tegenaan loopt in jouw leven en wat je precies nodig hebt om te kunnen transformeren naar de beste versie van jezelf. Dat bespreken we in een klik gesprek. Gemiddeld duurt dit programma 10 tot 12 weken.

Schrijfopdrachten en sessies

Het programma start met een aantal schrijfopdrachten die je moet invullen.  In de eerste sessie bespreken we je schrijfopdracht en krijg je je allereerste Creatrix® sessie. In de volgende sessies bespreken we hoe het sinds je vorige afspraak is gegaan, wat we in deze sessie gaan aanpakken en doen we weer een Creatrix®sessie.

Tussen de sessies in ben ik er ook voor jou, als je vragen of ondersteuning nodig hebt.  Ik ben jouw coach/counselor en ik zet mij voor 100% in om jou te helpen te bereiken waar jij van droomt. Ik verwacht van jou ook 100% commitment en inzet.

Ook virtueel te volgen

Ook wanneer je in het buitenland woont of wanneer je niet in staat bent naar de JouwTransformatie praktijk te komen, dan kun je het Het Female BrainZz Individuele Traject volgen! Wij zullen in dat geval al onze sessies via zoom doen. Ervaring leert dat dit net zo effectief en succesvol is als sessies in mijn praktijk.

 

–  Claudia Koehoorn

Wie jou voor ging

Wil jij ook je leven veranderen en weer de blije, vrolijke, energieke, gelukkige vrouw zijn die je echt bent?

Wil jij voor altijd loskomen van wat jou tegenhoudt in het leven? Dan is dit programma de oplossing voor jou!

Creatrix ®: is de levens-veranderende methodiek, ontworpen door the Institute of Women International uit Australië.  Het is het allereerste programma dat  specifiek op het vrouwelijke brein is gericht en  diep verankerde emoties die een vrouw beperken en blokkeren kan laten oplossen. Het houdt rekening met alles wat zich in het vrouwenbrein en -lichaam afspeelt. Van cyclus tot instinct en van intuïtie tot hersenstructuur. En juist daarom is deze methode zo effectief bij alle vrouwen.

Creatrix®  doorbreekt emotionele blokkades en overtuigingen waardoor ruimte vrijkomt voor het fundamentele evenwicht dat een vrouw nodig heeft om haar gezondheid, geluk, succes en vrijheid te activeren.

Na Creatrix® maak jij de keuzes die bij jou passen op de manier die bij jou past. Je kan niet meer meegesleept worden door je emoties, continue gedachtenstroom of ‘wat als’ scenario’s.

Als jij een vrouw bent die haar echte innerlijke kracht wil ontdekken en die op zoek is naar een energiek leven vol rust, liefde, vreugde en voldoening:

Er zijn meer vrouwen zoals jij.

 

Deze vrouw ging jou voor:
“De trainingen en coaching van Jouwtransformatie zijn een absolute aanrader! Claudia is persoonlijk, warm, humoristisch en doelgericht. Een coach die met haar aanpak echt het verschil maakt en zorgt voor een duurzame verandering. Dat is een zeldzame gave die niet iedereen bezit.”  Anita Kemp

Ik ben er helemaal voor jou

Ik ben Claudia Koehoorn en mijn missie is zoveel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf.

 
Ik help vrouwen weer lekker in hun vel te zitten, door specifiek gerichte coaching op het vrouwenbrein.
 
Ik geef al mijn passie en kennis door via coaching, counseling, workshops, lezingen en trainingen. Individueel en in kleine groepen in mijn praktijk in hartje Alkmaar. En deel mijn kennis via publicaties op social media en in diverse bladen

Aarzel niet langer, dit is jouw oplossing.

Dit is voor jou als

  • Je angst, boosheid, verdriet, onzekerheid, schaamte, teleurstelling en/of andere blokkades gemakkelijk en moeiteloos op wilt lossen
  • Een permanente manier zoekt om een energiek, blij leven te kunnen leven
  • Je zorgen wilt uitroeien en je diepste dromen, passies en verlangens wilt activeren
  • Naar jezelf wilt leren luisteren
  • Je creativiteit en innerlijke krachten wilt ontdekken en ontketenen

Dan is dit zeker voor jou!

Je kunt dit bereiken in een paar 90-minuten durende sessies. De sessies zijn altijd één-op-één, persoonlijk of bij een grote afstand via Zoom, met een resultaatgarantie. Verander je leven en boek een gratis klikgesprek met mij in waarin ik je vrijblijvend meer informatie geef en  je mij kunt leren kennen en we  kijken of wij samen een klik hebben.

Ik kan niet wachten om jou te helpen jezelf te transformeren naar de vrouw die jij echt bent.