facebook

Female Business Boost Sessie

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen?
Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?
Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren.
Inmiddels weet ik wat het veroorzaakt én hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen.
Dat is wat we doen in een Female Business Boost Sessie! Jouw Female Business Boost Sessie.2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf. En natuurlijk is er ook ruimte voor praktische ondernemersvragen en vragen op het gebied van marketing en authentiek ondernemen.

Female Business Boost

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je:

  • Niet durft?
  • Niet in jezelf gelooft?
  • Niet op je kennis durft te vertrouwen?
  • Denkt dat je eerst nog xxxx moet doen?
  • Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?
  • Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren.
Ik weet wat het veroorzaakt én ik weet hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen.
Dat leer ik je tijdens deze leuke, inspirerende en vooral motiverende sessie.

Ik geef de lessen die ik heb geleerd tijdens het ondernemen graag door aan andere onderneemsters die graag verder willen groeien,  niet alleen bereid zijn om te leren wat er voor nodig is maar ook de stappen om dat te bereiken willen zetten.

In de afgelopen 5 jaar heb ik een bloeiende praktijk opgezet en daarbij waardevolle lessen geleerd door vallen en opstaan. Ik wil jouw passie, jouw energie, jouw doelen weer omhoog halen zodat je weer vol vuur het werk gaat doen waar je zo van houdt.

Na deze sessie ben je weer opgeladen en vol vertrouwen in je zelf en je onderneming en heb je de kennis die nodig is om in beweging te komen.

Klinkt dit jou als muziek in je oren?

Praktische informatie

Wat: 2,5 uur individueel aan de slag met jouw mindset en je bedrijf.

Waar: Online of  in overleg in mijn praktijk

Hoe: Boek een sessie en ik neem zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen

Jouw investering: €197 incl btw. Hiervoor ontvang je een factuur.