facebook

Female Business Boost

Ik denk dat er een grote groep vrouwen is die graag hun brein inzetten en vooral willen ondernemen op hun manier, vanuit hun hartset. Die nu denken of geloven dat dat niet mogelijk is. Die van alles uitproberen, allerlei strategieën die lijken te werken voor anderen maar niet voor hun. Die eindeloos veel trainingen en cursussen hebben gevolgd die niet bij hun passen. Waar ze zich niet comfortabel bij voelen. Die graag willen leren verkopen op een manier die goed voelt. Ik zeg je het is mogelijk! Daar ben ik het levende bewijs van. Het is mogelijk om te ondernemen met plezier, vanuit liefde, praktisch en met passie en succes zonder dat je iets doet wat niet bij jou past.

Jouw is succes voor minstens 80% afhankelijk van de magische combinatie van je mindset en je heartset. Als jij ervan overtuigd bent dat je iets niet kan, gaat het niet lukken. Als jij je laat tegenhouden door je eigen gedachten, door jouw denken in blokkades, blokkeer je en kom je niet verder. Of dat nu om geldblokkades of geloof in je eigen capaciteiten is maakt niet uit. Je blokkeert en stagneert. Terwijl je zo graag wil groeien…
Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?
Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren.
Inmiddels weet ik wat het veroorzaakt én hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen.
Dat is wat we doen in de Female Business Boost.

 

Ik deel graag mijn ondernemerslessen met gemotiveerde vrouwen die zichzelf en hun bedrijf verder willen ontwikkelen.

 

Female Business Boost

Heb jij het veel te rustig in je praktijk? Of merk je dat je het ineens lekker druk hebt om vervolgens weer naar een lege agenda te kijken?
Wat doe jij daarmee?
Balen, zorgen maken, plannen maken?
Aan je bedrijf werken vanuit angst dat je niet genoeg inkomen hebt, verwoed proberen toch klanten te krijgen.
Of laat je je bedrijf voor wat het is en ga je vooral genieten en druk je je twijfels en zorgen weg?

Er is een alternatief.
De voor jou rustige maanden in zetten om te leren hoe je vanuit vertrouwen, zelfvertrouwen en flow kunt ondernemen. Niet op de harde verkoopgericht (al blijft dat een belangrijk onderdeel voor elke onderneming) maar op je bedrijf leiden op de manier die bij jou past.

Op de vrouwelijke manier, waarbij je gerust ook mannelijke energie en strategieën kan toepassen, zolang het echt bij jou past.

Je niet laat leiden door wat iedereen doet, wat succesvol lijkt, wat werkt voor anderen. Nee, je leert je laten leiden door jouw innerlijke kracht en intuïtie. En maakt van daaruit de keuzes die jij wil maken, op de manier die bij jou past. Zodat je gaat stralen en met plezier (blijft) ondernemen.

Dat is wat ik je leer in mijn Female Business Boost. 2 maanden alles leren over je je vrouwelijke brein, je vrouwelijke proces, marketing die past bij vrouwen. In een besloten FB groep, lives, opdrachten, Q&A’s, inspiratie, motivatie, empowerment en vooral veel fun.
Met daarnaast genoeg vrije tijd om te werken en te genieten van alles wat jij graag doet.

De Female Business Boost is groepscoaching wat heel fijn is want je merkt dat je niet de enige bent, je leert samen, ondersteunt en stimuleert elkaar. Er kunnen mooie businessconnecties en zelfs samenwerkingen ontstaan in de groep. Je deelt inzichten en aha momenten en vind steun op de moeilijke momenten. 

Naast de groepscoaching krijgt elke deelneemster een individuele sessie.

Jouw Female Business Boost Sessie waarin we 2 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf. En natuurlijk is er ook ruimte voor praktische ondernemersvragen en vragen op het gebied van marketing en authentiek ondernemen.

Female Business Boost

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je:

  • Niet durft?
  • Niet in jezelf gelooft?
  • Niet op je kennis durft te vertrouwen?
  • Denkt dat je eerst nog xxxx moet doen?
  • Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?
  • Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren.
Ik weet wat het veroorzaakt én ik weet hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen.
Dat leer ik je tijdens deze leuke, inspirerende en vooral motiverende boost.

Ik geef de lessen die ik heb geleerd tijdens het ondernemen graag door aan andere onderneemsters die graag verder willen groeien,  niet alleen bereid zijn om te leren wat er voor nodig is maar ook de stappen om dat te bereiken willen zetten.

In de afgelopen jaren heb ik een bloeiende praktijk opgezet en daarbij waardevolle lessen geleerd door vallen en opstaan. Ik wil jouw passie, jouw energie, jouw doelen weer omhoog halen zodat je weer vol vuur het werk gaat doen waar je zo van houdt.

Na deze Female Business Boost ben je weer opgeladen en vol vertrouwen in je zelf en je onderneming en heb je de kennis die nodig is om in beweging te komen.

Klinkt dit jou als muziek in je oren?

Praktische informatie

2 maanden lang in je business duiken en samen aan de slag om jouw mindset en heartset op 1 lijn te zetten zodat jij (weer) vol plezier en focus in je bedrijf staat. 2 maanden lang in een besloten Facebook groep samen aan het werk, elkaar verder helpen groeien.

Waar:

in een besloten Faceboekgroep

Wat:

 8 live sessies op dinsdag 

8 Q& A sessies op vrijdag 

1 individuele sessie volkomen gericht op jou en jouw bedrijf

Opdrachten

2 maanden lang mijn support en feedback op je opdrachten in de Faceboekgroep, waar je al je vragen kunt stellen.

Replays. Kun je er niet bij zijn? Alle lives en Q&A’s kun je terugkijken. Van tevoren kun je ook vragen of onderwerpen aandragen dan neem ik die mee in de sessies. 

Start:

Dinsdag 28 juni 2022 

Jouw investering:

399 euro excl btw