top of page
LefTraining-copy.jpg

Ga aan de slag met jouw transformatie

Female Business Coaching

FotovanDana-HR-4862.jpg

Gaan we ervoor?

Samenwerken?

Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters? Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren. Inmiddels weet ik wat het veroorzaakt én hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen. Laat mij je helpen.

Dit kan 1:1 in een Female Business Boost sessie van 2,5 uur, of Do-It-Yourself met mijn toolkit! We gaan aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf. Tijdens de 1:1 sessie is er ook ruimte voor praktische ondernemersvragen en vragen op het gebied van marketing en authentiek ondernemen.

 

Om jou deze tools te leren heb je de keuze uit:

Ben je een vrouwelijke ondernemer die haar bedrijf naar nieuwe hoogten wil tillen? 

Hoe kunnen we samenwerken?

femaleBusinessBoost.png

Female Business Boost

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters? Jouw Female Business Boost Sessie. We gaan samen 2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf.

IMG_6148.png

Female Business Toolkit

Dit is een Do-It-Yourself Toolkit. Voor slechts € 37,- krijg je toegang tot een schat aan waardevolle bronnen en tools die je zullen helpen om je zakelijke doelen te bereiken en jezelf te laten groeien als ondernemer.

bottom of page