facebook

Zelfhulp tools   >    Gratis Empowertalk

Gratis Empowertalk

Ga snel van vastzitten, piekeren, frustratie en negativiteit, twijfelen naar veerkrachtig en zelfverzekerd de dag in kunnen gaan.

Ervaar snel weer kracht, geloof in jezelf en zelfvertrouwen.

Ik ben Claudia Koehoorn, oprichter van JouwTransformatie. Al jaren inspireer, motiveer en empower ik vrouwen om zich goed te voelen over zichzelf. En ik deel graag mijn kennis en meest krachtige tools met je!

Ik doe niets liever dan vrouwen helpen te ontdekken wat de oorzaken zijn van niet lekker in je vel zitten én vooral wat je er aan kunt doen.

In mijn Empowertalk:

Ontdek je oorzaken van zelftwijfel, vastzitten voelen, energiegebrek, uitstelgedrag
• Leer je makkelijk en snel toepasbare tools om stress en negativiteit los te laten
• Leer je praktische tools om jezelf snel te empoweren en te motiveren

Gun jij jezelf dit?

Volop genieten van je leven kan verstoord worden door alles wat jij nog van jezelf moet of denkt dat anderen van je verwachten. Je eindeloze to do lijst of je negatieve selftalk.

Heb jij hier last van? Dat hoeft niet!

Ik vind niks leuker dan vrouwen helpen (weer) helpen in zichzelf te geloven en op zichzelf te vertrouwen.

Vrouwen empoweren, I love it.

Ik ben al jaren bezig met anderen motiveren, inspireren en in staat stellen om hun eigen geluksgevoel te vergroten door meer naar zichzelf te luisteren, zichzelf te bevrijden van strenge zelfkritiek, een negatief zelfbeeld en andere emoties en overtuigingen die je kunnen blokkeren.

Daarom hou ik GRATIS EMPOWERTALKS.

Kleinschalige bijeenkomsten via zoom waarin je de oorzaken van zelftwijfel, vastzitten voelen, energiegebrek, uitstelgedrag of gebrek aan motivatie ontdekt en ik je makkelijk toepasbare empowertools geef.

Meld je hier aan voor de Empowertalk