top of page
creerjeeigengeluk.jpg

Start hier met jouw 'braintraining'

Get the goods

Stop met Piekeren E-book

GRATIS E-BOOK

Stop met Piekeren gids

Leer in dit e-book 3 snelle en eenvoudige strategieën om te stoppen met uitstellen en productiever, duidelijker en zelfverzekerder te zijn. Veel vrouwen hebben gedachten die ze niet uit kunnen schakelen of die snel naar boven komen als iemand iets zegt, doet of laat of zelfs alleen maar op een bepaalde manier kijkt.

 

Bijvoorbeeld:

“ik kan het niet”, “waarom lukt mij dat niet”, “weer niet perfect”, “durf ik niet”, “niemand vindt mij leuk, knap, interessant” enz.

Ik noem dat Gremlins. Ze hebben overal commentaar op en verkondigen dat luid en met veel plezier. Zo zijn jouw gedachten ook en deze gedachten bijten zich vast, gaan niet meer weg of komen keer op keer terug. Het vervelende hieraan is dat je steeds hetzelfde tegen jezelf zegt, waardoor de gedachten en bijbehorende gevoelens sterker worden. Je draait in hetzelfde kringetje rond. Je blijft malen, je hoofd raakt overvol, je kunt niet meer stoppen met denken.

Hoe kom je hier vanaf?

Ik hoop dat deze korte gids je de productiviteit, duidelijkheid en het vertrouwen geeft om de Gremlins in je hoofd aan te pakken.

GRATIS E-BOOK

Help ik begrijp mijzelf niet!

Ik heb je super veel energie en kan je met gemak heel veel afspraken hebben en de volgende week kan je al mega opzien tegen 1 afspraak in je agenda. Normaal gesproken weet je alles uit je hoofd en 1 week in de maand ben je niet gefocust, vergeet je dingen, maak je kleine foutjes. Het ene moment haal je je schouders erover op, het andere moment leidt het tot strenge zelfkritiek. De ene week raakt een opmerking je niet, een week later barst je door dezelfde opmerking in huilen uit.

Hoe dan?

Het is om gek van te worden, je bent blij en energiek en voor je het weet voel je je uitgeput, snel geïrriteerd en huilerig. Je hormonen spelen hier een grote rol in.

Jouw cyclus, jouw hormonen zorgen ervoor dat een paar dagen per maand je glas half leeg is. Dat je een paar dagen per maand bijna niks moois aan jezelf vind, dat je de wereld minder leuk vind. Dat je vind dat de jurk die je vorige week prima stond, je er nu uit laat zien als een rollade. Je hormonen zorgen ervoor dat je de ene keer kan lachen om een opmerking en diezelfde opmerking een week later je helemaal onderuit haalt en tot mega zelfkritiek leidt. Ja, dat en nog veel meer doen onze hormonen met ons.

In dit e-book:

  • Ik help je op weg jezelf en je cyclus beter te begrijpen

  • Je leert dat hoe jij je voelt en gedraagt te maken heeft met je cyclus

Download het e-book via het formulier hiernaast!

E-book Help ik begrijp Mijzelf Niet
bottom of page