top of page
Claudia Koehoorn

Het team achter... Jouw Transformatie

Leer ons kennen

Claudia
1.png

Werken met vrouwen vind ik super gaaf om te doen.  Ik bleef me verdiepen in de verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein. Op een dag realiseerde ik me dat ik met deze kennis ook mannen kon helpen. En niet alleen mannen, ook stellen. Door uit te leggen hoe het komt dat wij situaties anders zien en beleven kan ik mensen mee laten kijken door de ogen van de ander. Daardoor ontstaat meer begrip voor elkaar en kunnen mensen beter met elkaar communiceren. 

Even voorstellen

Neuro-Transformologist®, Coach & Counselor.

Directeur en oprichter van JouwTransformatie.


Claudia heeft ruim 10 jaar ervaring als coach en counselor en het begeleiden van mensen die tijdelijk vastlopen in hun leven door onzekerheid, zelfkritiek, negativiteit, laag zelfbeeld en stress.  Ze is gespecialiseerd in het verschil tussen het mannen- en vrouwenbrein en specifiek daarop gerichte coaching.

Ze ontwikkelde haar eigen trainingen om mensen te helpen positiever in het leven te staan,  patronen te doorbreken en daadwerkelijk gedrag te veranderen. Dankzij haar studie psychologie komt ze snel tot de kern van problemen. Haar kennis van Neurowetenschappen zet ze in om mensen te leren hoe je je brein kan inzetten om je geluksgevoel te vergroten.

 

Ze is auteur van het boek JIJ, krachtquotes voor vrouwen en co-auteur van Lefwijf. Claudia’s missie is mensen (weer) in verbinding te brengen met zichzelf waardoor ze de keuzes gaan maken die ze willen maken, op de manier die hen past.

 

Claudia richt zich binnen JouwTransformatie op individuele trajecten, relatietherapie en het geven van trainingen.

Als geluk niet vanzelf gaat moet je leren hoe je geluk creëert

1.png

Claudia

Koehoorn

Neuro-Transformologist®

Expertise:

Vrouwen, Brein expert, Empowerment, Queen of Positivity

2.png

Inge van Eijk Karabulut

​Transformologist®

Expertise:

Vrouwen, Expats, Moeders

3.png

Petra

Kaandorp

PMA Coach

Expertise:

Mannen en vrouwen. Ik leer je luisteren naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Het team

Onze experts hebben allemaal jarenlange ervaring op het gebied van welzijn en hun eigen expertise. Alle trajecten die JouwTransformatie aanbied, zijn maatwerk. Op basis van een uitgebreide intake en het in kaart brengen van jouw huidige situatie, gaan we aan de slag. Wie ben je? Wat vind je belangrijk? Wat kost je energie, maar vooral: wat geeft jou energie? Als je vastbesloten bent om jezelf en jouw leven niet meer te laten bepalen door je eigen overtuigingen, emoties, zelfkritiek, angsten, stress en burnout, dan helpen wij je om hier uit te komen en zelf de regie over je leven te nemen en te houden.

Mijn missie om zoveel mogelijk vrouwenharten te bevrijden. Om vrouwen te bevrijden van hun negatieve zelfbeeld, hun negatieve gedachten en overtuigingen over zichzelf en hun leven. Dat kan snel en makkelijk met de specifiek op het vrouwenbrein gerichte programma waar ik mee werk.

En ik wil niet alleen vrouwen helpen, ik wil ook graag mannen in staat stellen om zich persoonlijk te ontwikkelen en hun doelen te bereiken.

Maar in mijn eentje kan ik veel minder vrouwen en mannen bereiken en bevrijden dan met een team.

 

Daarom werk ik samen met supercoaches Inge en Petra. Ik ken deze fantastische coaches en hun werkwijze en geloof 100% in beiden.

 

Inge is net als ik Transformologist® en werkt met Creatrix® het specifiek op het vrouwenbrein gerichte programma. Zij is gespecialiseerd in expats en moeders met jonge kinderen en heeft net zoveel jaren ervaring als ik. Inge werkt en woont buiten Nederland en werkt via online via zoom. 

Als je een klikgesprek boekt kun je kiezen uit Inge’s of mijn agenda. Net welke datum en tijd jou het beste uitkomt. Boek je een klikgesprek met Inge en wil je van daaruit verder dan werk je ook verder samen met Inge. Inge en ik zijn elkaars backup en vervangen elkaar bij afwezigheid.

 

Petra is PMA coach en helpt mensen net als ik met het herprogrammeren van het brein.  Petra werkt graag buiten in de natuur en wandelingen zijn vaak onderdeel van haar trajecten.  Ze werkt met zowel mannen als vrouwen en doet dat in Noord Holland. Mocht uit een klikgesprek met mij blijken dat het programma van Petra bij jou zou passen dan verwijs ik je met liefde door omdat ik weet dat je bij haar in goede handen zult zijn en snel resultaat zult bereiken.

Inge
2.png

Inge van Eijk Karabulut

Life-coach en Transformologist

 

Hoi, ik ben Inge, ik werk sinds 2018 samen met Claudia en ben haar achterwacht tijdens haar afwezigheid. Voordat ik ging coachen heb ik vele jaren in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt.

 

Ik geloof in de kracht en wijsheid die ieder van ons in zich draagt. Coaching is een mooie en doeltreffende manier om mijn klanten te helpen groeien in diverse levensgebieden. Mijn rol is om hen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf. De uitdagingen die we onderweg tegenkomen kunnen we op diverse manieren aanvliegen. 

Vaak zet ik ook een methode in die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen: Creatrix. Dit zet ik in tijdens het Female BrainZz Individuele Traject van JouwTransformatie waarin we vrouwen helpen om emoties en overtuigingen waar ze in vastlopen blijvend los te laten. Een prachtig transformatie proces voor vrouwen die er klaar voor zijn! Tijdens mijn opleiding tot Transformologist, heb ik Claudia ontmoet. We hadden direct een 'klik' en ik zie het als een verrijking dat we samenwerken.

 

Voor mij is een zogenaamde 'klik' een belangrijke basis voor een vruchtbare samenwerking. Daarom deel ik graag iets over mezelf.Ik ben gelukkig getrouwd met Levent en samen hebben we drie zoons; Levi (13), Jiro (12) en Joy (10). We vormen een multi-cultureel gezin. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in Nederland, Levent komt uit Turkije en onze kinderen hebben hun basis gelegd in België. 5 Jaar geleden zijn we het ex-pat avontuur aangegaan en naar Ghana verhuisd. Een ervaring die met de nodige uitdagingen kwam, maar waar we zeker geen spijt van hebben.

Binnenkort verhuizen naar Dubai: een nieuw hoofdstuk! Werken met mij betekent daardoor dat we al onze sessies online hebben. No worries, het is gebleken dat dit net zo effectief is en het scheelt natuurlijk reistijd ;-) 

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten,

Liefs, Inge 

Petra
3.png

Het resultaat is het serieus nemen wat je lichaam je vertelt en te mogen voelen wat er te voelen is, vooral jezelf oké te vinden met alles wat daarbij hoort. Welke boodschap vertelt jouw lichaam jou en waar mag je naar luisteren? 

Petra Kaandorp

PMA/Burnout coach

 

Sinds 2022 werk ik met Claudia samen. Als klein meisje was ik altijd al geïnteresseerd in mensen en hun gedrag en ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen doen en beleven en op zoek naar wat bij mij past en waar ik goed in ben. Dat heeft best lang geduurd want sinds tien jaar ben ik echt op mijn plek en dat voelt vrij. Inmiddels heb ik mooie opleidingen, trainingen en workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Sinds 2015 coach ik mensen die in een burn-out zijn beland of er tegen aan zitten. Het liefste ben en werk ik in de buitenlucht, in het prachtige bos van Schoorl, omdat bewezen is dat dit stress verminderend werkt en een goede omgeving is voor een gesprek. Ook heb ik een praktijkruimte aan huis. Een gezellige, warme en knusse plek waarin ik jou begeleid, jij mij vertrouwt, ik naar jou luister en jij vertelt. Samen werken we eraan dat jij je weer blij van binnen voelt. Dan komt de rest vanzelf. Slapen, sporten, gezond eten, rust in je hoofd en hart. Het kan zelfs zo zijn, dat ik je uitnodig om een koudwaterdip te nemen! 

 

Iedereen is anders en uniek en dat maakt mijn werk enorm leuk en inspirerend. Ik houd van de afwisseling omdat ik binnen en buiten werk. Ik hou dus van stilstaan en op onderzoek gaan in het brein en bewegen om op onderzoek te gaan in wat je voelt in je lichaam. Het resultaat is het serieus nemen wat je lichaam je vertelt en te mogen voelen wat er te voelen is, vooral jezelf oké te vinden met alles wat daarbij hoort. Welke boodschap vertelt jouw lichaam jou en waar mag je naar luisteren? 

 

Het lijkt mij ontzettend leuk om jou te ontmoeten. Ik loop (letterlijk en figuurlijk) graag mee op jouw ontwikkelingspad. Ik ben nieuwsgierig naar wat je mij te vertellen hebt en wat jou drijft.

4.png

Nienke Schaafsma

Virtual Assistent


Nienke is onze stille kracht op de achtergrond en een belangrijke expert binnen ons team. Haar office support zorgt ervoor dat de administratie en regeldingen soepel verlopen.

Nienke is degene die jouw bestellingen verstuurd. Je kan Nienke aan de telefoon krijgen als er vanuit ons iets te melden valt of als jij bijvoorbeeld een afspraak wilt verzetten. 

Naast ons ondersteunt Nienke via haar eigen bedrijf ook andere bedrijven. 

Meer informatie over Nienke? Bekijk hier haar site.

5.png

Hulphond Katya

Zorgt voor gezelligheid, huiselijkheid en mentale ondersteuning

 

Katya is Claudia’s hulphond. Dankzij haar hulp kan Claudia zelfstandig functioneren. Katya gaat overal mee naar toe. 

Katya’s missie is haar vrouwtje helpen bij dagelijkse handelingen zodat ze zelfstandig blijft en haar energie kan steken in waar ze goed in is, mensen helpen.

Als Claudia in de praktijk is zal je Katya daar ook aantreffen.  Ze is dan aan het werk en mag niet afgeleid worden. Dat betekent dat je haar geen aandacht geeft, niet aait, niet tegen haar praat. Fijn als je hier rekening mee wil houden! 

 

Katya’s aanwezigheid in de praktijk zorgt voor gezelligheid, huiselijkheid en mentale ondersteuning. 

bottom of page