facebook

Inspiratie om jouw brein te resetten

Je staat aan het begin van een enorme persoonlijke ontwikkeling; echt kiezen voor jouw geluk. Dat kan best ingewikkeld zijn, want waar ligt dat nu precies aan en waar moet jij beginnen? Ik snap je.

Ik heb verschillende gratis tools voor je gemaakt die je inspireren op jouw pad naar echt geluk.

Wekelijkse geluk inspiratie in je mailbox 👇🏻

Tips, inspiratie en verhalen van mij als coach.

Hoi!

Ik ben Claudia Koehoorn, Transformologist®. Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen. Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen.

Volg een gratis masterclass

Of start jouw transformatie met de Jouw Transformatie gids

Interviews in de media

Gratis

inspiratie downloads

Luister naar mijn podcasts

Wil jij mee weten over een positieve mindset, meebewegen met uitdagingen en mijn expertise het verschil tussen het mannen- en vrouwenbrein?

Regelmatig ben ik gast in een podcast en deel ik mijn persoonlijke ervaringen en expertise op het gebied van mindset, transformatie, vrouwenzaken, emoties en je brein, in leuke, inspirerende gesprekken met mijn host.

Luister hier naar de podcasts vol inspiratie, interessante verhalen, waardevolle tips en meer.

 

Word gratis Lid van de Female Factor Facebook Community

Deze community is bedoeld voor vrouwen die relaxter en flexibeler willen omgaan met alle uitdagingen en levensgebeurtenissen die ze tegenkomen in hun leven.

Ben jij klaar om je masker af te zetten?

Ben jij klaar met je altijd maar aanpassen aan anderen? Ben jij klaar met niet jezelf durven of mogen zijn?

Hoogste tijd om je masker af te zetten en jezelf te omarmen én te laten zien zoals jij werkelijk bent.

Je bent waarschijnlijk gewend dat verandering lastig is. Dat je hard moet werken om iets aan jezelf te veranderen. Dat patronen, emoties, overtuigingen en piekeren moeilijk te doorbreken zijn.

Mijn trajecten zijn niet lastig of moeilijk, je hoeft niet super hard te werken én je hoeft niet in het verleden te graven. De sessies in mijn Female Brainzz Creatrix®programma zijn makkelijk en leuk!

Specifiek gericht op jouw vrouwelijke brein!

Alles wat jij nodig hebt om iets op te lossen zit al in jou.