facebook

Jouw Transformatie Experts

Onze experts hebben allemaal jarenlange ervaring op het gebied van welzijn en hun eigen expertise.

Alle trajecten die JouwTransformatie aanbied, zijn maatwerk. Op basis van een uitgebreide intake en het in kaart brengen van jouw huidige situatie, gaan we aan de slag. Wie ben je? Wat vind je belangrijk? Wat kost je energie, maar vooral: wat geeft jou energie? Als je vastbesloten bent om jezelf en jouw leven niet meer te laten bepalen door je eigen overtuigingen, emoties, zelfkritiek, angsten, stress en burnout, dan helpen wij je om hier uit te komen en zelf de regie over je leven te nemen en te houden

 

Claudia Koehoorn,

Transformlogist ®,

Coach & Counselor.

Directeur en oprichter van JouwTransformatie

Claudia heeft ruim 10 jaar ervaring als coach en counselor en het begeleiden van mensen die tijdelijk vastlopen in hun leven door onzekerheid, zelfkritiek, negativiteit, laag zelfbeeld en stress.  Ze is gespecialiseerd in het verschil tussen het mannen- en vrouwenbrein en specifiek daarop gerichte coaching.

Werken met vrouwen vind ik super gaaf om te doen.  Ik bleef me verdiepen in de verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein. Op een dag realiseerde ik me dat ik met deze kennis ook mannen kon helpen. En niet alleen mannen, ook stellen. Door uit te leggen hoe het komt dat wij situaties anders zien en beleven kan ik mensen mee laten kijken door de ogen van de ander. Daardoor ontstaat meer begrip voor elkaar en kunnen mensen beter met elkaar communiceren. Claudia

Ze ontwikkelde haar eigen trainingen om mensen te helpen positiever in het leven te staan,  patronen te doorbreken en daadwerkelijk gedrag te veranderen.

Dankzij haar studie psychologie komt ze snel tot de kern van problemen. Haar kennis van Neurowetenschappen zet ze in om mensen te leren hoe je je brein kan inzetten om je geluksgevoel te vergroten. 

Ze is auteur van het boek JIJ, krachtquotes voor vrouwen en co-auteur van Lefwijf.

Claudia’s missie is mensen (weer) in verbinding te brengen met zichzelf waardoor ze de keuzes gaan maken die ze willen maken, op de manier die hen past.

Claudia richt zich binnen JouwTransformatie op individuele trajecten, relatietherapie en het geven van trainingen.

Josien Hannema Transformologist®

 

Josien begeleid hoogsensitieve klanten van JouwTransformatie in hun traject. Daarnaast geeft Josien samen met Claudia en zelfstandig de Twee daagse Powervrouw met Lef training en vervangt ze Claudia tijdens haar afwezigheid.

Josien is net als Claudia Transformlogist® en heeft sinds 2018 ervaring als coach. Ze is gespecialiseerd in hoogsensitviteit en begeleid vrouwen voor JouwTransformatie en in haar eigen bedrijf https://senseandsensitivity.nl

Haar missie is om hoogsensitieve vrouwen te helpen de beste versie van zichzelf te worden, zodat ze moeiteloos het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat echt bij hen past. Ze wil deze vrouwen helpen om zich blijvend te bevrijden van trauma’s, belemmerende gedachten, onzekerheden en een laag zelfbeeld. Omdat ze zelf hoogsensitief is, weet ze wat een enorm verschil Creatrix® kan maken in het leven van hoogsensitieve vrouwen. In jouw leven!

Het Creatrix® programma rekent voorgoed af met deze diepgewortelde issues en negatieve emoties. Ik ben zelf het bewijs daarvan: nu jaren later voel ik me nog steeds gelukkig, krachtig, zelfverzekerd en energiek! Dat gun ik jou ook en ik sta te popelen om je te helpen. Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je hebt er een leven lang profijt van! Josien

 

Andrea van Dam Loopbaanadviseur (2e spoor), Stress en Burnout Coach

 

Andrea begeleid samen met Claudia de burn-out trajecten van JouwTransformatie. 

Andrea is sinds 2005 actief in de arbeidsbemiddeling, re-integratie en loopbaanbegeleiding.

Ze  helpt mensen bij het in kaart brengen van hun huidige situatie en samen te kijken, waar de stress en spanning vandaan komt en hoe het herstel door gestimuleerd kan worden. Ze werkt hierbij vanuit het Model van Fransen en de vitaliteitspiramide. Samen met jou kijkt ze wat er gebeurt in jouw lichaam en wat je kunt doen om te herstellen en(weer)  in jouw kracht te komen.

Andrea’s missie is mensen begeleiden naar een goed en blijvend herstaal.

Helaas is een burnout niet zichtbaar, zoals met een gebroken been. De klachten zijn echter wel serieus en vragen de nodige aandacht. Andrea

Andrea begeleid samen met Claudia de burn-out trajecten van JouwTransformatie  en is daarnaast werkzaam in haar eigen adviesbureau https://overdedam.com

Nienke Schaafsma Virtual Assistent

 

Nienke is onze stille kracht op de achtergrond en een belangrijke expert binnen ons team. Haar office support zorgt ervoor dat de administratie en regeldingen soepel verlopen.

Nienke is degene die jouw bestellingen verstuurd. Je kan Nienke aan de telefoon krijgen als er vanuit ons iets te melden valt of als jij bijvoorbeeld een afspraak wilt verzetten. 

Naast ons ondersteunt Nienke via haar eigen bedrijf https://www.lineva.nl/  ook andere bedrijven. 

 

Hulphond Katya

Katya is Claudia’s hulphond. Dankzij haar hulp  kan Claudia zelfstandig functioneren. Katya gaat overal mee naar toe. 

Katya’s missie is haar vrouwtje helpen bij dagelijkse handelingen zodat ze zelfstandig blijft en haar energie kan steken in waar ze goed in is, mensen helpen.

Als Claudia in de praktijk is zal je Katya daar ook aantreffen.  Ze is dan aan het werk en mag niet afgeleid worden. Dat betekent dat je haar geen aandacht geeft, niet aait, niet tegen haar praat. Fijn als je hier rekening mee wil houden! 

Katya’s aanwezigheid in de praktijk zorgt voor gezelligheid, huiselijkheid en mentale ondersteuning.