facebook

Jouw Transformatie Experts

Onze experts hebben allemaal jarenlange ervaring op het gebied van welzijn en hun eigen expertise.

Alle trajecten die JouwTransformatie aanbied, zijn maatwerk. Op basis van een uitgebreide intake en het in kaart brengen van jouw huidige situatie, gaan we aan de slag. Wie ben je? Wat vind je belangrijk? Wat kost je energie, maar vooral: wat geeft jou energie? Als je vastbesloten bent om jezelf en jouw leven niet meer te laten bepalen door je eigen overtuigingen, emoties, zelfkritiek, angsten, stress en burnout, dan helpen wij je om hier uit te komen en zelf de regie over je leven te nemen en te houden

 

Claudia Koehoorn,

Transformlogist ®,

Coach & Counselor.

Directeur en oprichter van JouwTransformatie

Claudia heeft ruim 10 jaar ervaring als coach en counselor en het begeleiden van mensen die tijdelijk vastlopen in hun leven door onzekerheid, zelfkritiek, negativiteit, laag zelfbeeld en stress.  Ze is gespecialiseerd in het verschil tussen het mannen- en vrouwenbrein en specifiek daarop gerichte coaching.

Werken met vrouwen vind ik super gaaf om te doen.  Ik bleef me verdiepen in de verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein. Op een dag realiseerde ik me dat ik met deze kennis ook mannen kon helpen. En niet alleen mannen, ook stellen. Door uit te leggen hoe het komt dat wij situaties anders zien en beleven kan ik mensen mee laten kijken door de ogen van de ander. Daardoor ontstaat meer begrip voor elkaar en kunnen mensen beter met elkaar communiceren. Claudia

Ze ontwikkelde haar eigen trainingen om mensen te helpen positiever in het leven te staan,  patronen te doorbreken en daadwerkelijk gedrag te veranderen.

Dankzij haar studie psychologie komt ze snel tot de kern van problemen. Haar kennis van Neurowetenschappen zet ze in om mensen te leren hoe je je brein kan inzetten om je geluksgevoel te vergroten. 

Ze is auteur van het boek JIJ, krachtquotes voor vrouwen en co-auteur van Lefwijf.

Claudia’s missie is mensen (weer) in verbinding te brengen met zichzelf waardoor ze de keuzes gaan maken die ze willen maken, op de manier die hen past.

Claudia richt zich binnen JouwTransformatie op individuele trajecten, relatietherapie en het geven van trainingen.

Pauline Hartmans Leefstijl coach en Budgetcoach

Sinds oktober 2022 versterkt Pauline het JouwTransformatie team . Ze is elke maandag, regelmatig in de avond en op zaterdag in de praktijk aanwezig.

Pauline heeft een fantastische aanbod van aanvullende diensten. Je kunt bij haar terecht voor:

* hulp bij slaapproblemen, stress verminderen, gezonder eten en bewegen.

* Ze werkt met metabool syndroombloed testen.

* Je kunt bij haar terecht voor 100% natuurlijke voedingssupplementen. (Nu dus bij JouwTransformatie verkrijgbaar).

* En omdat we weten dat financiële druk veel stress kan opleveren is haar budgetcoaching ook een geweldige aanvullende dienst.

Leefstijlcoaching

Gezonde voeding is belangrijk voor een gezonde leefstijl, Pauline geeft je geen dieet, ze kijkt naar je manier van denken en leven, hoe je omgaat met stress en hoe je slaapt.

Bloedtesten

Met een metabool syndroom bloed test wordt gekeken naar rood en wit bloedbeeld, nier- en leverfunctie, spieren en hart en eiwit-, vet- en koolhydraatstofwisseling. Dit geeft minimaal 2 A4 kantjes aan resultaat waarmee ik een op maat gemaakt advies kan geven.Met behulp van een EMB test (Energetisch Morfologische Bloed test) ontdek je hoe je algehele gezondheid is.

Naast onderzoek naar de hoeveelheid vitamines en mineralen in je bloed wordt ook onderzocht hoe het zit met voedsel intoleranties en nog veel meer.

Er wordt een compleet beeld gegeven van je algehele gezondheid (ongeveer 16 A4-tjes die ik samenvat in een op maat gemaakt advies).

Budgetcoaching:

Zorgen en stress zijn grote boosdoeners voor je gezondheid. Middels budgetcoaching wil ik je graag tips aanreiken waardoor je jouw financiën weer de baas wordt. Door samen op zoek te gaan naar mogelijkheden, zie je weer licht aan het eind van de tunnel en zal je ervaren dat je de situatie weer positiever kunt bekijken.

Door deze verschuiving in je mindset, van gebukt gaan onder zorgen naar het zien van een uitweg, zal je direct een verandering in je energieniveau en humeur waarnemen. Ook zal je minder stress ervaren en uiteindelijk de gewenste verandering in je portemonnee.

Voor contact met Pauline of een afspraak inboeken https://hartmancoaching.nl/contact/

Andrea van Dam Loopbaanadviseur (2e spoor), Stress en Burnout Coach

 

Andrea begeleid samen met Claudia de burn-out trajecten van JouwTransformatie. 

Andrea is sinds 2005 actief in de arbeidsbemiddeling, re-integratie en loopbaanbegeleiding.

Ze  helpt mensen bij het in kaart brengen van hun huidige situatie en samen te kijken, waar de stress en spanning vandaan komt en hoe het herstel door gestimuleerd kan worden. Ze werkt hierbij vanuit het Model van Fransen en de vitaliteitspiramide. Samen met jou kijkt ze wat er gebeurt in jouw lichaam en wat je kunt doen om te herstellen en(weer)  in jouw kracht te komen.

Andrea’s missie is mensen begeleiden naar een goed en blijvend herstaal.

Helaas is een burnout niet zichtbaar, zoals met een gebroken been. De klachten zijn echter wel serieus en vragen de nodige aandacht. Andrea

Andrea begeleid samen met Claudia de burn-out trajecten van JouwTransformatie  en is daarnaast werkzaam in haar eigen adviesbureau https://overdedam.com

Nienke Schaafsma Virtual Assistent

 

Nienke is onze stille kracht op de achtergrond en een belangrijke expert binnen ons team. Haar office support zorgt ervoor dat de administratie en regeldingen soepel verlopen.

Nienke is degene die jouw bestellingen verstuurd. Je kan Nienke aan de telefoon krijgen als er vanuit ons iets te melden valt of als jij bijvoorbeeld een afspraak wilt verzetten. 

Naast ons ondersteunt Nienke via haar eigen bedrijf https://www.lineva.nl/  ook andere bedrijven. 

 

Hulphond Katya

Katya is Claudia’s hulphond. Dankzij haar hulp  kan Claudia zelfstandig functioneren. Katya gaat overal mee naar toe. 

Katya’s missie is haar vrouwtje helpen bij dagelijkse handelingen zodat ze zelfstandig blijft en haar energie kan steken in waar ze goed in is, mensen helpen.

Als Claudia in de praktijk is zal je Katya daar ook aantreffen.  Ze is dan aan het werk en mag niet afgeleid worden. Dat betekent dat je haar geen aandacht geeft, niet aait, niet tegen haar praat. Fijn als je hier rekening mee wil houden! 

Katya’s aanwezigheid in de praktijk zorgt voor gezelligheid, huiselijkheid en mentale ondersteuning.