top of page
Claudia07.jpg

After Creatrix® jaarprogramma

Leven vanuit je intuïtie

Je hebt een Creatrix® traject gevolgd en succesvol afgesloten. Er is veel veranderd in jou. Je wilt graag leven vanuit je intuïtie en dat zo houden. In de praktijk is dat soms best lastig. Je merkt dat je soms terugvalt in zelfkritiek, je je blijft irriteren aan dingen of je ervaart een nieuw probleem. Soms kan het lijken alsof iets terug is gekomen. Dat is niet zo! Vaak is het net wat anders of iets nieuws wat opkomt omdat er ruimte is ontstaan doordat je veel hebt opgelost.

Zou het niet geweldig zijn als je een bibliotheek vol tips, tools en reminders zou hebben? Waar je iedere keer naar toe kan gaan voor inspiratie, motivatie, voor een boost. 

Ontvang toegang tot de bibliotheek vol tips, tools en reminders. Kom iedere keer terug voor inspiratie, motivatie en zorg voor een boost. 

AFTER CARE

Ik heb je heel veel dingen verteld en meegegeven maar je hebt vast niet alles onthouden.

Je voelt je af en toe weer overweldigd, moe of uit balans maar je denkt dat je het nu zelf op moet kunnen lossen, je het toch al opgeruimd hebt of je niet moet aanstellen. Je pusht jezelf om door te gaan maar je weet dat er iets knaagt of zeurt. Het zou best fijn zijn om tips en tools te krijgen waarmee je weer regie kunt nemen, weer in verbinding met jezelf komt. 

 

Natuurlijk is dat zo, en weet je, jij bent niet de enige. En zelfs als je nog wel volop in verbinding met jezelf staat is het fijn om tips, tools en reminders te krijgen. Daarom heb ik een ‘After Creatrix®’ programma gemaakt. Exclusief voor klanten die een Female BrainZz Individueel traject  (Creatrix ®) traject bij mij hebben gevolgd. 

Claudia31.jpg
Claudia11.jpg

In dit programma:

In dit programma ontvang je:
 

  • Toegang tot een bibliotheek vol tips, tools en reminders.  Audio’s, video’s en pdf bestanden. Die je kunt opzoeken wanneer het jou uitkomt en die je elke keer weer kunt bekijken en inzetten om jezelf goed te voelen en in verbinding met jezelf te blijven. Deze bibliotheek zal steeds aangevuld worden met nieuw materiaal.

  • 2  bijeenkomsten met mij en een klein aantal gelijkgestemden (in mijn praktijk of online via zoom als het niet anders kan).  Tijdens deze bijeenkomsten kun je onderwerpen aandragen die je graag wilt bespreken, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Want contact met andere vrouwen is niet alleen fijn en gezellig, ook leerzaam. 

  • Onbeperkt contact via mail met mij als je ergens tegen aan loopt. 

  • Lidmaatschap wordt automatisch beëindigd na een jaar.

 

Gun jij zelf een  leven vanuit intuïtie?

Golven

Dit programma heb ik ‘Leven vanuit je intuïtie’ genoemd.

Jouw investering voor een lidmaatschap van dit programma is slechts 97,- Euro. Dat is nog geen € 9,- per maand!

 

Wat is het voordeel van dit programma? 

Dat je jezelf ‘schoon’ en bevrijd houd via een makkelijk toegankelijk programma waar alleen vrouwen aan mee doen die weten waar jij het over hebt. Zij hebben het zelfde traject als jij gevolgd. Je blijft je eigen transformatie actief ondersteunen op de juiste manier, waardoor je valkuilen voorkomt. Je in je eigen tempo, via de bibliotheek, kennis kan opdoen en/of herhalen. Je gemotiveerd wordt en blijft om de stappen te zetten die je kan zetten om het positieve effect van je traject blijvend te ondersteunen.

 

Het is heel fijn om een paar keer per jaar met gelijkgestemden bij elkaar te komen, dingen te bespreken en nieuwe kennis op te doen. Verandering ontstaat door je traject en onderhoud je door het onderdeel van je leven te laten worden. Daar komt actie bij kijken. 

Ook ik besteed elke dag aandacht aan hoe ik me voel en wil voelen. Ook ik pas tips en tools toe om in ‘flow’ te leven en te ondernemen. Ik  ga een paar keer jaar naar mijn collega’s voor een Creatrix®sessie. We leven ons leven en hebben allemaal te maken met nieuwe issues en uitdagingen. “Elk level heeft zijn eigen devil”. 

 

Bonus:
Als je je nu aanmeld voor dit jaarprogramma krijg je gratis toegang tot al mijn mini trainingen over perfectionisme, zelfliefde en faalangst. Een bonus t.wv. €79,00!

"Zelfliefde is vanuit je intuïtie de keuzes maken, die je wilt maken, op de manier die bij jou past"

Schrijf je nu in en ontvang toegang tot de bibliotheek vol tips, tools en reminders. Kom iedere keer terug voor inspiratie, motivatie en zorg voor een boost!

bottom of page