facebook

Moodbooster  >    Powerclaudjes

Powerclaudjes

Zou het niet fijn zijn om elke week een korte video te krijgen om jou te empoweren? Om je te helpen, te inspireren en te motiveren om meer van jezelf te houden? Om jezelf meer serieus te nemen. Om je te helpen je doelen te bereiken en in jezelf te geloven? Dat is wat ik je geef met mijn Powerclaudjes abonnement.

Ontdek de power in jezelf

De powerclaudjes zijn een luchtige  reeks van 52 korte video’s die jou een powerboost geven.De ene week een video om je vriendelijk aan te moedigen, de andere week een video om je over iets na te laten denken, soms een aai over je bol en soms een liefdevolle schop onder je kont.  De video’s zijn kort en super waardevol.

Elke week krijg je per mail bericht dat het nieuwste powerclaudje beschikbaar is. Gedurende je abonnement kun je alle video’s  bekijken en terugkijken wanneer jij even een power boost nodig hebt. Schrijf je nu in voor de volledige reeks of geef een jaarabonnement cadeau en krijg elke week een seintje dat er weer een nieuwe powerboost voor je klaar staat.

Via de videos’s maak je kennis met mijn manier van coachen, mijn levenswijze en humor. Geen dag zonder een lach, ook om de dingen die minder leuk zijn. Geluk is een keuze.

Jouw investering €37,50 voor een jaar, abonnement stopt automatisch.

Gun jij jezelf of een ander  een jaar vol power? Schrijf je nu in en je abonnement start direct.

De powerclaudjes zijn een luchtige reeks van 52 korte video’s, die je kunt bekijken wanneer jij even een power boost nodig hebt. Schrijf je in voor de volledige reeks en ontvang een jaar lang elke week een powerboost. Wil je een Powerclaudjes jaarabonnement cadeau doen? Vul dan bij het afrekenen bij extra informatie in het vak bestelnotities de naam en het emailadres van degene aan wie je het abonnement cadeau doet in.

Hoi!

Ik ben Claudia Koehoorn, Transformologist®. Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen. Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen.