facebook

Als geluk niet vanzelf gaat moet je leren hoe je geluk creëert

Ik was 30 toen de dokter tegenover mij vertelde dat ik een levensbedreigende ziekte had. De vooruitzichten waren slecht. Van een leven als model en het onbezorgde leven van een jong volwassene naar het heftigste nieuws dat je op welke leeftijd dan ook kunt krijgen.

Hoi!

Ik ben Claudia Koehoorn, Transformologist®. Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen.  Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen.

Bepaalde zaken in je leven kun je NIET veranderen. Je kunt jezelf wel leren om er anders naar te kijken.

Als ik terugkijk op wat mij overkwam, dan zou je de focus kunnen leggen op alles wat heftig is aan mijn verhaal. Door mijn ziekte belande ik in een rolstoel, heb ik geen eigen kinderen kunnen krijgen en kom ik steeds weer onbegrip tegen van mensen die geen idee hebben van mijn ‘problemen’.

Hoewel ik er het liefste geen aandacht voor vraag, weet ik wel dat dit precies is waarom ik -snap- hoe jij geluk voor jezelf creert

Geluk maak je door aandacht te geven aan dat waar je invloed op kan uitoefenen.

Als ik toe zou geven deze leegte toe te staan, dan had ik geen leven. Nu, 20 jaren verder, geniet ik intens van mijn leven. Door zelf mijn eigen geluk te creëren. Ik heb een fantastische man, bonus kinderen die ik als mijn eigen kinderen zie, kleinkinderen, een goed lopend bedrijf en huisdieren die intens veel steun geven. Ik kies elke dag om dat waar ik invloed op heb zo in te richten dat ik er geluk aan beleef. En daar waar ik geen invloed op uit kan oefenen, daar vecht ik niet tegen, ik laat het zo min mogelijk een onderdeel van mijn leven laat zijn.

In de praktijk kom ik dagelijks vrouwen tegen die geluk niet ervaren en vechten tegen wat er al wel is of ontbreekt.  Zo zonde!

Door je zelfontwikkeling serieus te nemen, actief aan de slag te gaan en met de juiste begeleiding, kun ook jij het leven creëeren waar jij zo naar verlangt.

Vergeet onzekerheid, stress, lastige sociale gesprekken, geen grenzen aangeven. Hallo imperfect perfect you.

Ben jij klaar om je masker af te zetten?

Ben jij klaar met je altijd maar aanpassen aan anderen? Ben jij klaar met niet jezelf durven of mogen zijn? 

Hoogste tijd om je masker af te zetten en jezelf te omarmen én te laten zien zoals jij werkelijk bent. 

Je bent waarschijnlijk gewend dat verandering lastig is. Dat je hard moet werken om iets aan jezelf te veranderen. Dat patronen, emoties, overtuigingen en piekeren moeilijk te doorbreken zijn. 

Mijn trajecten zijn niet lastig of moeilijk, je hoeft niet super hard te werken én je hoeft niet in het verleden te graven. De sessies in mijn Female Brainzz Creatrix®programma zijn makkelijk en leuk!

Specifiek gericht op jouw vrouwelijke brein!

Alles wat jij nodig hebt om iets op te lossen zit al in jou. 

 

Maak geluk ook jouw vriendin voor het leven

Ga met mij aan de slag