Coaching voor vrouwen | Coaching voor koppels | Coaching voor mannen


Persoonlijke coaching

Jouw transformatie is dé coach-counseling praktijk voor diegene die in de knoop zitten en beseffen; dit moét anders. Aan het roer staat Claudia Koehoorn, coach en counselor met een psychologie achtergrond. Vaak weet je wel dát  je wilt veranderen, wát je wilt veranderen maar weet je echt niet hoe je kunt veranderen. Ik help je graag de blijvende verandering die jij wenst te bereiken. 

Het doel: jou begeleiden naar een gelukkiger en piekervrij leven.

Bij Jouw transformatie kun je terecht voor:

Coaching voor vrouwen

Coaching voor mannen

Coaching voor koppels


Coaching voor vrouwen

Misschien heb je er nog nooit zoveel bij stil gestaan, of ben je je er juist bewust van, maar weet je niet zo goed HOE het dan anders kan. Vrouwen denken anders dan mannen. Wij vrouwen piekeren, pijnzen en zijn steeds bezig met allerlei negatieve stemmetjes in ons hoofd. Mannen? Die kijken op een hele andere manier naar de wereld. Om die reden past Jouw Transformatie specifieke methodieken toe die passen bij de manier waarop jouw brein werkt.

 

Dit is ons aanbod
voor vrouwen

 

 

Powervrouw met pit

Ja, er is eindelijk een remedie en een oplossing voor alles waar jij onder lijdt en tegenaan loopt. Alles wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven.

En nee, het is geen langdurend traject waarbij je al je trauma’s en pijnlijke momenten in het leven opnieuw moet beleven en/of vertellen. Nee, het is geen oplossing waarbij je leert om beter met de moeilijke gebeurtenissen en pijnpunten in je leven om te gaan. En nee, er is geen sprake van medicijnen.  

Vertel mij meer!

2-daagse Powervrouw met lef

Verlang jij naar de power om echt dingen te veranderen in je leven? Veranderen is niet makkelijk, je hebt er vooral lef voor nodig. Los van de dagelijkse gang van zaken, met een intiem groepje vrouwen, in een fijne en inspirerende omgeving krijg je training als powervrouw met lef.

Geef mij meer informatie

Female Factor workshop

Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen, dat weten we allemaal. We ervaren dit dagelijks in onze omgang met anderen, we gaan anders om met mannen dan met vrouwen. En we ervaren dagelijks dat mannen een ander wereldbeeld kunnen hebben dan vrouwen.

Ik wil meer weten

Stop met piekeren sessie

Wordt jij knettergek van je eigen gedachten? Kun je niet stoppen met denken? Pieker je veel, vooral ’s nachts? Ben je vaak moe en weet je niet hoe dat komt? Stop met piekeren begint bij deze prive sessie.

Boek een sessie


Koppel counseling

Soms is de liefde tussen twee mensen even zoek. Het ligt verborgen onder een stapel frustraties, soms verdriet of boosheid. Maar er was een periode waarin je innig voor elkaar koos. Misschien is het leven (van 1 van jullie) ingrijpend veranderd. Het kan op zo'n moment lastig zijn tot elkaar te komen. Met coach counseling, specifiek gericht op het begrijpen van de gedachtes van jullie beiden, gaan we aan de slag opweg naar een blijvende oplossing.

Wat zij
ZEGT

 

"Hij begrijpt niet dat die wasmand echt naar boven moet als deze klaar staat bij de trap. Dat frustreert mij zo enorm, waarom ziet hij dat niet? IK zie het toch ook. Ik vind het zo lastig om hier mee om te gaan. Ik blijf het zeggen, maar er gebeurt niks."

Wat hij
DENKT

 

"Nooit een dag gewoon RUST. Altijd weer klagen, steeds weer een mening. Die onverschilligheid, ik trek dat niet. Ik wil zo graag weer een avondje rustig mijn eigen ding kunnen doen, zonder dat getetter."

Kom weer samen

Je wilt allebei zo graag dat jullie samen weer vol geluk leven. En dat kan ook. De afstand die je moet overbruggen samen is elkaar begrijpen. En dat heeft zoveel te maken met hoe jouw brein omgaat met jullie relatie. Bij Jouw Transformatie werken we met een methodiek die gericht is op deze verschillen en HOE je deze weer blijvend samenbrengt.

Nieuwsgierig? Tijdens een gratis intake kan Claudia je er alles over vertellen.

Boek een gratis klikgesprek!

Bekijk de reviews

Coaching voor mannen

Soms loop je tegen dingen aan in je leven waar je niet altijd een oplossing voor hebt. Mannen zijn gewend om zelf op te lossen dat lukt iet altijd. Het is niet altijd handig, stoer of effectief. Je wordt niet beter van hard werken, veel sporten of dingen negeren. Weglopen of wachten tot het weer overgaat helpt je niet verder.  Wil jij de voordelen van therapie maar liever iets minder formeels dan het klinische model? Dan ben je bij mij op je plek. Ik pak, samen met jou, de onderliggende oorzaak van jouw uitdagingen aan.

 

 

Dit is ons aanbod
voor mannen

 

Coachcounseling voor mannen

In een persoonlijke setting ga je samen met psycholoog Claudia Koehoorn aan de slag met zaken waar een uitdaging voor jou ligt. Niet volgens het klinische model maar op meer informele en vooral praktische manier. Krijg meer begrip voor je eigen valkuilen en meer grip op je leven.

Laten we samen aan de slag gaan.

Boek een klikgesprek 

Bekijk de reviews

"soms is het goed om even stil te staan om verder te komen"

De werking van het vrouwen en mannen brein

"Er zit een ongelofelijk verschil tussen de werking van het mannen en het vrouwenbrein. In mijn opleiding psychologie kwam ik vooral literatuur tegen die gebasseerd was op mannen en merkte dat vaak bepaalde tools niet toereikend waren voor vrouwen. Ik begon me erin te verdiepen.

Inmiddels ben ik in mijn werk alleen nog maar bezig met de specifieke manier waarop jouw brein om gaat met gedachten en emoties. Ik ben expert op vrouwen- en mannenbreinen. "

 

-  Claudia Koehoorn

Coaching voor vrouwen Coaching voor mannenCoaching voor koppels