facebook

< terug naar Inspiratie

The difference between men and womensbrain

In deze (engelstalige) podcast ben ik in gesprek met Julie Kennedy van de Fabulous  after Fifty podcast over het verschil tussen mannen en vrouenbreinen. 

Over Julie:

Julie is een communicatie booster, editor, translator, coach, Masterclass host and facilitator & podcast host. 

Haar inspirerende podcast bestaat uit mooie gesprekken,   vitamines van 30 minuten. Het zijn interviews met specialisten en inspirerende vrouwen over Being Fabulous After Fifty! Samen leren, groeien en lachen terwijl we door de ongelooflijke achtbaan van het leven navigeren! 

Dankbaar dat ik gast mocht zijn en vrouwen mag boosten in deze aflevering. 

< terug naar Inspiratie

Caregiver Podcast

In deze podcast ben ik in gesprek met Jantine Tönjes.

Jantine is Caregiver wat betekent dat zij patiënten en familieleden ondersteunt bij prangende vragen die te maken hebben met medische onderwerpen.  In deze podcast gaan wij in gesprek over leven met een chronische ziekte en de uitdagingen van ziek zijn en ondernemen. 

< terug naar Inspiratie

Inside your Business podcast

In deze podcast ben ik in gesprek met Sandra Westijn over het vrouwenbrein en nog veel meer.

Over Sandra:

Sandra is business manager, en houdt zich bezig met ondernemers laten groeien en bloeien. Het uitgangspunt van haar podcast is het favoriete boek van haar gast want volgens Sandra zeggen boeken veel over iemand. Een super leuke en interessante insteek voor een podcast. 

We houden ons beiden bezig met verandering en hebben veel raakvlakken wat een geweldig leuk gesprek opleverde. 

< terug naar Inspiratie

Empower Women Podcast

In deze podcast ben ik in gesprek met Sandra Lagace, organisator van het Empower Women Event.

In de Podcast zeg ik onder andere: ”Er zijn heel veel dingen die je kunt doen om lichter en makkelijker te leven als je je hormonen serieus neemt. Vrouwen hebben alleen wat anders nodig om emoties en overtuigingen op te lossen. Heel veel vrouwen vinden het eng om zichzelf echt helemaal te laten zien. De transformatie zit hem in wat wij doen als vrouw.”  

< terug naar Inspiratie

Menokracht podcast

In deze podcast ben ik in gesprek met Marieke Schurink over vrouwen, emoties en de overgang. 

Over Marieke:

Marieke richt zich met haar bedrijf Menokracht op het bespreekbaar maken van de overgang op de werkvloer. Zowel bij werkgevers als bij vrouwen in die in de overgang zitten. Ze zet zich in voor het bewaken en het verbeteren van het arbeidspotentieel van vrouwen van 40+.  Marieke stroopt haar mouwen met groot plezier op voor deze groep vrouwen en pleit voor  menopauze vriendelijke  organisaties.  www.menokracht.nl

< terug naar Inspiratie

Postiviteits podcast

In deze podcast ben ik in gesprek met Boukje Jongedijk. 

De Positiviteitspodcast is een podcast over optimisme en positiviteit. Mooie mensen met bijzonder verhalen geïnterviewd door Boukje Jongedijk.https://boukjejongedijk.nl