top of page

Featured in

Claudia14.jpg

Empower jezelf met...
Powerclaudjes

Wil jij meer van jezelf houden? Je doelen bereiken en in jezelf geloven? Dan is het Powerclaudjes abonnement precies wat je nodig hebt!

De Powerclaudjes is een krachtige reeks video’s, die je in staat stellen, om uit het eindeloze geklets van je brein te stappen, je zelfkritiek te verminderen en stellen je in staat om volledig bij jezelf te komen en je te verbinden met de kracht in jezelf.

52 korte, waardevolle video's wachten op jou!

Ervaar mijn coaching, levenswijze en humor via deze video's.

Aanmoediging, prikkelende gedachten en liefdevolle schoppen onder je kont.

Kijk de video's op jouw eigen tempo, wanneer jij die extra powerboost nodig hebt!

Voor iedereen die klaar is om naar de wortel te gaan van wie ze zijn, om los te komen van de cyclus van herhalende patronen en een compleet nieuwe mogelijkheid voor hun leven te creëren.

IMG_6151.png

"Mijn Powerclaudjes gaan over diep duiken in wat het echt betekent om vrouw te zijn, hoe je kunt helen en uiteindelijk om je eraan te herinneren wie je werkelijk bent."

Loskomen van je overtuigingen en in je kracht stappen.

De Powerclaudjes vormen samen een krachtig programma, dat je leert om je leven te leven vanuit een ruimte van echte vrijheid. Om te denken in oneindige mogelijkheden. Om je voor eens en altijd te bevrijden van de patronen en de identiteit die je verleden over je leven heeft uitgestort. Is het nu jouw tijd?

 

Elk Powerclaudje heeft een boodschap voor jou om je in beweging te zetten. Om je te motiveren en te inspireren. Elke video heeft een boodschap die een krachtig minitransformatieproces is. Een transformatieproces dat je meeneemt door diepgaande verschuivingen in lichaam, hart en geest. Het biedt baanbrekende lessen en processen die je zullen bevrijden van je negatieve overtuigingen en kijk op de wereld, waardoor je relatie met jezelf verandert. De Powerclaudjes zullen je helpen bij het vinden van de juiste balans tussen lichaam, hart en geest.

 

Mijn Powerclaudjes gaan over diep duiken in wat het echt betekent om vrouw te zijn, hoe je kunt helen en uiteindelijk om je eraan te herinneren wie je werkelijk bent.

LET'S DO THIS!

De powerclaudjes zijn een luchtige reeks van 52 korte video’s die jou een powerboost geven.

De ene week een video om je vriendelijk aan te moedigen, de andere week een video om je over iets na te laten denken, soms een aai over je bol en soms een liefdevolle schop onder je kont.  De video’s zijn kort en super waardevol.

Elke week krijg je per mail bericht dat het nieuwste powerclaudje beschikbaar is. Gedurende je abonnement kun je alle video’s  bekijken en terugkijken wanneer jij even een power boost nodig hebt. Schrijf je nu in voor de volledige reeks of geef een jaarabonnement cadeau en krijg elke week een seintje dat er weer een nieuwe powerboost voor je klaar staat.

Via de video’s maak je kennis met mijn manier van coachen, mijn levenswijze en humor. Geen dag zonder een lach, ook om de dingen die minder leuk zijn. Geluk is een keuze.

Jouw investering €37,50 voor een jaar, abonnement stopt automatisch.

Gun jij jezelf of een ander  een jaar vol power? Schrijf je nu in en je abonnement start direct.

15.png

Authentiek, liefdevol, ondersteunend. Claudia spreekt recht vanuit haar hart tot het jouwe. En wat ze zegt is het waard om naar te luisteren.” Wendy

52 weken, empower jezelf!
Powerclaudjes

 

nu 37,50 Incl. btw

Online academy.png
Claudia_dsc1462.jpg

Liefs, Claudia

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Claudia Koehoorn. Als Neuro-Transformologist® met een achtergrond in de psychologie en als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jezelf te bevrijden van worstelingen en een vervullend leven te leiden. Ik mag regelmatig mijn ervaringen, tips en tools delen in tijdschrijven zoals Margriet, LINDA, ZIN, NRC en Wendy. Onlangs werd ik voor de tweede keer op rij tot Nummer 1 Transformologist®️ van de wereld benoemd. Omdat ik wereldwijd de meeste vrouwen heb geholpen om zichzelf te bevrijden van hun worsteling met zichzelf en hun leven. 

 

Mijn diepgaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan begeleiden op jouw reis naar zelfliefde, motivatie en persoonlijke groei. 

 

Met de Powerclaudjes biedt ik jou de tools en inspiratie die je nodig hebt om positieve veranderingen in je leven te omarmen.

Ik heb de Powerclaudjes gemaakt om je te helpen op je reis in zelfontwikkeling en persoonlijke groei, om je in staat te stellen je meest vrije, meest authentieke zelf te zijn.

 

Investeer slechts 37,50 voor een heel jaar - het abonnement stopt automatisch. Gun jezelf of een ander een jaar vol kracht en meld je nu aan! 

Uitpakken geschenkdoos

Powerclaudjes cadeau doen?

Wil je een Powerclaudjes jaarabonnement cadeau doen? Vul dan bij het afrekenen bij extra informatie in het vak bestelnotities de naam en het emailadres van degene aan wie je het abonnement cadeau doet in.

bottom of page