top of page
Claudia_dsc1481.jpg

Recensies

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met klanten in individuele trajecten en groepstrainingen. Ik heb meer dan 500 vrouwen succes geholpen zichzelf te bevrijden van zelfkritiek, niet goed genoeg vinden, angsten etc, 100+ trainingen verkocht, 50+ lezingen gegeven over de verschillen tussen mannen- en vrouwenbreinen en meer dan 1000 coachingsgesprekken gevoerd.

 

Mijn klanten kunnen veel beter zelf vertellen welke mooie resultaten zij behaald hebben. Je kunt hieronder hun verhalen lezen en bekijken.

Wil jij ook jezelf bevrijden EN de keuzes maken die jij wil maken op de manier die bij jou past?

 

Boek een klikgesprek onderaan deze pagina en ontdek hoe ik jou verder kan helpen.

heleen.png

Heleen
Dit jaar heb ik bij Claudia het Female BrainZz Individuele programma gedaan. Het was helemaal niet zwaar of moeilijk, ik hoefde niet door een berg verdriet of oud zeer heen. Het was allemaal veel lichter dan ik van tevoren had gedacht. Tijdens een viertal bijeenkomsten in de prettige praktijk van Claudia werd ik een ander, vollediger mens. Ontspannen, licht en zelfverzekerd. Frustraties en angsten waar ik al mijn hele leven tegenaan liep, kon ik loslaten. Ik heb geen last meer van angsten en spanningen. Ik sta weer in verbinding met mijn kern, mijn eigen kracht. Ik raak niet meer van slag als iemand mij negatief benadert of veroordeelt. Ik mag er helemaal zijn en ik hou van mezelf. Ik durf situaties aan die ik eerder moeilijk vond. Bovendien ben ik van mijn ernstige podiumangst afgekomen, geniet nu zelfs van optreden. Ik voel me weer veilig in situaties die ik vroeger als onveilig beschouwde. Ik ben heel en compleet. Dankjewel, Claudia, dit was precies wat ik nodig had! Je hebt me erg geholpen.

Claudia_dsc1560.jpg

Wat goed dat je de eerste stap wilt zetten naar kijken wat jou verder kan helpen met waar je nu tegen aanloopt in je leven.

 

Je kunt direct zelf een afspraak boeken in de online agenda van JouwTransformatie met Inge of Claudia.

We bieden beiden het individuele coaching programma aan en hebben het zelfde aantal jaren ervaring. Kies welke datum en tijd jou het beste uitkomt en ontdek of je een klik hebt met een van ons. 

 

Het klikgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is volledig gericht op ontdekken of er een klik is tussen ons want zonder klik heeft coaching/therapie geen enkele zin.

 

We leggen tijdens het klikgesprek uit hoe wij werken en natuurlijk willen we graag wat informatie van jou om te kijken of wij het juiste aanbod hebben om jou verder te helpen.

Tot snel! Liefs, Claudia en Inge

Boek je klikgesprek

bottom of page