top of page

Featured in

Boost je Relatie.png

Nu tijdelijk
van 197,- voor

27,-

Empower je relatie...
Boost je Relatie Toolkit

Ervaar de kracht van liefdevolle verbinding met mijn exclusieve Boost je Relatie Toolkit! Samen bouwen jullie aan een toekomst vol vreugde, begrip en onvoorwaardelijke liefde!

Deze allesomvattende set van tools, informatiegidsen en journals is ontworpen om jou en je partner te begeleiden op een reis naar diepere verbondenheid en helderheid in jullie relatie.

Ontdek deskundig samengestelde hulpmiddelen die jullie communicatie naar nieuwe hoogten tillen, obstakels overwinnen en de liefde laten bloeien. De toolkit biedt inzichten van experts, interactieve oefeningen en doelgerichte adviezen om jullie te helpen op een positieve en constructieve manier met elkaar te communiceren.

🌟 Investeer vandaag nog in jullie geluk en welzijn. Transformeer je relatie met de Boost je Relatie Toolkit en creëer een liefdevolle band die sterker is dan ooit tevoren. 

Nu tijdelijk van € 197,- voor eenmalig € 27,-

Deskundig samengestelde hulpmiddelen

Ervaar Claudia's coaching en expertise via verschillende tools en werkboeken.

Praktische Hulp voor elk aspect van je relatie

Toegang tot de online academy boordevol tools, tips en tricks

Transformeer je relatie met de Boost je Relatie Toolkit en creëer een liefdevolle band die sterker is dan ooit tevoren.

Introducing..

Mock-up Claudia - BoostJeRelatie.jpg

Ga van dit

 Communicatieproblemen: Misverstanden en frustraties ontstaan door een gebrek aan effectieve communicatie in de relatie.

Gebrek aan vertrouwen: Twijfels en onzekerheden ondermijnen het fundament van vertrouwen tussen jou en je partner.

Conflicten en spanningen: Ongeloste conflicten en oplopende spanningen zorgen voor afstand en vervreemding tussen jullie.

Gebrek aan waardering: Ondanks inspanningen voelen jij en je partner zich niet voldoende erkend en gewaardeerd in de relatie.

Emotionele disconnectie: Een gebrek aan emotionele verbondenheid leidt tot afstandelijkheid en een gevoel van eenzaamheid binnen de relatie.

naar dit

💚 Helderheid en openheid in communicatie: Leer effectieve communicatietechnieken om misverstanden te minimaliseren en de communicatie te verbeteren.

💚 Opbouwen van een stevig vertrouwensfundament: Werk aan wederzijds respect en betrokkenheid om een dieper gevoel van vertrouwen te creëren.

💚 Compassievolle conflictoplossing: Transformeer conflicten tot groeikansen door middel van begrip en compassievolle communicatie.

💚 Cultiveren van dankbaarheid en waardering: Ontdek nieuwe manieren om elkaar te erkennen en te waarderen, waardoor de relatie wordt verrijkt.

💚 Versterken van emotionele verbondenheid: Ontwikkel emotionele intelligentie en vaardigheden om elkaar beter te begrijpen en een diepere emotionele band te creëren.

Hart Ballonnen

Je herkent het vast wel...

Het begint met die kleine misverstanden die steeds groter worden, de gesprekken die steeds vaker vastlopen. Je voelt een kloof groeien tussen jou en je partner, en het lijkt alsof jullie steeds verder uit elkaar drijven. Communicatieproblemen sluipen binnen en wat ooit vloeiend leek, voelt nu als een constante strijd om begrepen te worden.

Maar niet alleen dat. Er is die ongemakkelijke twijfel die soms opduikt, het sluipende gevoel van onzekerheid dat aan je knaagt. Vertrouwen, ooit zo sterk, begint scheurtjes te vertonen. En wanneer er conflicten ontstaan, lijken ze nooit echt opgelost te worden. Ze blijven hangen als onuitgesproken spanningen, die een schaduw werpen over de liefde die ooit zo levendig was.

En dan is er dat gevoel van onopgemerktheid. Hoe hard je ook probeert, het lijkt nooit genoeg. Je inzet wordt niet altijd erkend, en je verlangt naar een beetje waardering. Maar soms voelt het alsof je in een emotionele woestijn bent beland, waar de verbinding tussen jullie verloren lijkt te zijn gegaan. Een gebrek aan emotionele connectie dat een leegte achterlaat.

Laat mij je helpen!

Want in deze uitdagingen liggen ook kansen voor transformatie. Met de juiste tools en inzichten kunnen jullie die communicatiebarrières doorbreken, het vertrouwen herstellen en conflicten transformeren tot groeimomenten. Jullie kunnen leren elkaar weer te waarderen en een diepere emotionele verbondenheid te creëren.

De Boost je Relatie Toolkit biedt de hulpmiddelen en begeleiding die jullie nodig hebben om deze uitdagingen aan te gaan en een liefdevolle band te smeden die sterker is dan ooit tevoren. Met de juiste ondersteuning kunnen jullie samen bouwen aan een toekomst vol vreugde, begrip en onvoorwaardelijke liefde.

LET'S DO THIS!

In de toolkit vind je:

Liefdestalen: Ontdek en leer de liefdestaal van jou en je partner kennen, waardoor jullie beter op elkaar kunnen afstemmen en de liefde kunnen laten bloeien.

 

Effectief communiceren in je relatie: Leer praktische communicatietechnieken die jullie helpen om op een heldere en respectvolle manier met elkaar te communiceren, waardoor misverstanden verminderen en de verbinding wordt versterkt.

 

Vertrouwen opbouwen in je relatie: Verken manieren om vertrouwen op te bouwen en te versterken binnen jullie relatie, waardoor een stevig fundament wordt gelegd voor een gezonde en duurzame band.

Brieven aan mijn man/vrouw: Gebruik speciaal ontworpen brieven om je gedachten, gevoelens en waardering voor je partner te uiten, waardoor jullie emotionele verbondenheid wordt verdiept.

Verschillen in relaties omarmen: Leer hoe jullie als koppel kunnen omgaan met verschillen en deze kunnen benutten als verrijkende elementen van jullie relatie.

 

15 tools voor conflictoplossing: Ontvang praktische tools en strategieën om conflicten op een constructieve en respectvolle manier aan te pakken, waardoor jullie samen groeien in begrip en verbondenheid.

Strategieën voor gezonde relaties: Verken verschillende strategieën en principes die de basis vormen voor een gezonde en gelukkige relatie, waarin beide partners gedijen.

 

Emotionele Intelligentie voor sterkere relaties: Ontwikkel emotionele intelligentie en vaardigheden die jullie helpen om emotioneel met elkaar te verbinden en elkaar beter te begrijpen, waardoor de band tussen jullie verdiept.

Met deze allesomvattende set van tools, informatiegidsen en journals kunnen jullie stap voor stap werken aan een liefdevolle en duurzame relatie, waarin jullie je dieper verbonden en meer vervuld voelen dan ooit tevoren.

Romantische fotoshoot

Boost je Relatie!
Ja, wij zijn er klaar voor!

 

nu tijdelijk 27,- Incl. btw

Boost je Relatie-toolkit.png
Claudia_dsc1462.jpg

Liefs, Claudia

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Claudia Koehoorn. Als Neuro-Transformologist® met een achtergrond in de psychologie en als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jezelf te bevrijden van worstelingen en een vervullend leven te leiden. Ik mag regelmatig mijn ervaringen, tips en tools delen in tijdschrijven zoals Margriet, LINDA, ZIN, NRC en Wendy. Onlangs werd ik voor de tweede keer op rij tot Nummer 1 Transformologist®️ van de wereld benoemd. Omdat ik wereldwijd de meeste vrouwen heb geholpen om zichzelf te bevrijden van hun worsteling met zichzelf en hun leven. 

 

Mijn diepgaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan begeleiden op jouw reis naar een liefdevollere relatie. 

 

Met de Boost je Relatie Toolkit biedt ik jou de tools en inspiratie die je nodig hebt om positieve veranderingen in je relatie te omarmen.

bottom of page