top of page
join the female factor community.png

Start hier met jouw 'braintraining'

Workshop Jij en je Hormonen

Jijenjehormonen.png

GRATIS WORKSHOP + WERKBOEK

Jij en je Hormonen

De ene week heb je super veel energie en kan je met gemak heel veel afspraken hebben en de volgende week kan je al mega opzien tegen 1 afspraak in je agenda. Normaal gesproken weet je alles uit je hoofd en 1 week in de maand ben je niet gefocust, vergeet je dingen, maak je kleine foutjes. 

Het ene moment haal je je schouders erover op, het andere moment leidt het tot strenge zelfkritiek. De ene week raakt een opmerking je niet, een week later barst je door dezelfde opmerking in huilen uit. 

Het is om gek van te worden, je bent blij en energiek en voor je het weet voel je je uitgeput, snel geïrriteerd en huilerig. Je hormonen spelen hier een grote rol in. 

Schrijf je in via het formulier en begin direct!

In de Masterclass 'Jij en je Hormonen' leer ik je hoe hormonen jouw denken, voelen en doen beïnvloeden en aansturen.

 

Wij leren weinig op school over ons vrouwenlichaam en onze cyclus. Onze cyclus beïnvloedt ons dagelijks leven, zelfs als je niet (meer) menstrueert beïnvloeden onze hormonen je gedachten, gevoelens en gedrag. Je cyclus verandert je hersenen gedurende je leven en de maand en werkt door op alle gebieden van je leven. Je energie verandert, je manier van communiceren, je flexibiliteit, je incasseringsvermogen. 

Vrouwen verschillen van mannen en zijn continue onderhevig aan verandering. Deze masterclass helpt je om je om jezelf te begrijpen en je leven beter te managen, je relaties beter te onderhouden, en effectiever en productiever te werken. 

Kennis over je lichaam en de verschillende fasen van cyclus en de invloed daarvan op je denken, voelen en doen en leren kan een enorm verschil maken in je leven. Vooral als je leert waar jij zelf invloed op hebt. 

 

Wil jij snappen waar wij in verschillen van mannen en wat jij doet waarmee je jezelf enorm saboteert omdat je de impact van hormonen op je emoties niet begrijpt? 

Volg dan deze masterclass!

bottom of page