facebook

Zelfhulp tools   >    Gratis 32 affirmaties

Gratis 32 affirmaties

Kan jij wel wat meer positiviteit, zelfliefde, rust en vertrouwen in je leven gebruiken?

Download dan deze 32 affirmaties.

Vertel jezelf elke dag hoe geweldig je bent.

  • Ontdek de kracht van affirmaties
  • Beinvloed positief je gedachten, je zelfbeeld, gezondheid en je zelfvertrouwen
  • Haal kracht en bevesting vanuit jezelf

De kracht van positieve affirmaties voor jouw geluk

Het woord affirmatie komt van het Latijnse woord ‘affirmare’. Dat betekent versterken of bekrachtigen. Wie maar vaak genoeg positieve affirmaties herhaalt , zal de hersenen trainen om positieve gedachten te versterken.

Positieve affirmaties zijn teksten die je overtuigingen sterker maken. Het zijn als het ware complimenten aan jezelf. Ze geven je energie en gaan ervoor zorgen dat je automatisch op een positievere manier gaat denken. Je gaat meer geloven in het goede en in mogelijkheden. Positieve affirmaties zijn bouwstenen voor meer zelfvertrouwen.

Je kent het vast wel: als je vaak genoeg tegen jezelf zegt dat je iets niet kan, lukt het ook niet. Je eigen gedachten blokkeren je. Zo jammer. Het mooie is dat je ook het tegenovergestelde kunt doen. In plaats van jezelf bekritiseren kun je de wereld van kansen, mogelijkheden en vertrouwen opzoeken…

Dit kan met deze 32 affirmaties. Positieve teksten die je hardop uitspreekt. Door affirmaties regelmatig te herhalen kun je je gedachten over jezelf veranderen. Je kunt iets mogelijk maken. Je kunt positiviteit creëren.

Download gratis mijn meest krachtige 32 affirmaties

Deze 32 affirmaties helpen je om je elke dag vrijer, gelukkiger en zelfverzekerder te maken. Vul je naam en e-mailadres in en je krijgt de templates direct in je e-mailbox.