facebook

< terug naar Female BrainZz

Leven vanuit je intuïtie

(After Creatrix® jaarprogramma)

Je hebt een Creatrix® traject gevolgd en succesvol afgesloten. Er is veel veranderd in jou. Je wilt graag leven vanuit je intuïtie maar in de praktijk is dat soms best lastig. Je merkt dat je soms terugvalt in zelfkritiek, je je blijft irriteren aan dingen of je ervaart een nieuw probleem. Soms kan het lijken alsof iets terug is gekomen. Dat is niet zo! Vaak is het net wat anders of iets nieuws wat opkomt omdat er ruimte is ontstaan doordat je veel hebt opgelost.

 Je weet dat mijn deur openstaat maar vind het lastig om contact op te nemen omdat je denkt dat je het zelf op moet lossen, je het toch al opgeruimd hebt of je niet moet aanstellen. Je pusht jezelf om het zelf te doen. Toch zou het best fijn zijn om nog wat tips en tools te krijgen en weten dat je op iets of iemand terug kan vallen als het nodig is. 

Natuurlijk is dat zo, en weet je, jij bent niet de enige. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Daarom heb ik een ‘After Creatrix®’ programma gemaakt. Exclusief voor klanten die een Powervrouw met Pit (Creatrix ®) traject bij mij hebben gevolgd.  

In dit programma krijg je :

  • Toegang tot een bibliotheek met videolessen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt en die je elke keer weer kunt bekijken. Deze bibliotheek zal steeds aangevuld worden met nieuw materiaal.
  • Maandelijkse bijeenkomsten met mij en een klein aantal gelijkgestemden (in mijn praktijk of online via zoom). Er komen verschillende datums waarop je kunt inschrijven. Tijdens deze bijeenkomsten kun je onderwerpen aandragen die je graag wilt bespreken, vragen stellen en ervaringen uitwisselen.
  • Twee individuele Creatrix® sessies om issues waarvan jezelf wilt bevrijden aan te pakken. Deze sessies boek je in wanneer je er behoefte aan hebt.
  • Onbeperkt contact via mail of whats app met mij als je ergens tegen aan loopt. 

Dit programma heb ik ‘Leven vanuit je intuïtie’ genoemd.

Dit programma heb ik ‘Leven vanuit je intuïtie’ genoemd.

Jouw investering voor een lidmaatschap van dit programma is €995 

(of 4 x 262,50  of 12 x € 90) 

Wat is het voordeel van dit programma? 

Dat je jezelf ‘schoon’ en bevrijd houd via een makkelijk toegankelijk programma waar alleen vrouwen aan mee doen die weten waar jij het over hebt. Zij hebben het zelfde traject als jij gevolgd. 

Je blijft je eigen transformatie actief ondersteunen op de juiste manier, waardoor je valkuilen voorkomt.

Je in je eigen tempo, via de bibliotheek, kennis kan opdoen en/of herhalen

Je gemotiveerd wordt en blijft om de stappen te zetten die je kan zetten om het positieve effect van je traject blijvend te ondersteunen.

Het is heel fijn om een paar keer per jaar met gelijkgestemden bij elkaar te komen, dingen te bespreken en nieuwe kennis op te doen. 

Je 2 individuele sessies hebt om jezelf te bevrijden van nieuwe issues. 

Verandering ontstaat door je traject en onderhoud je door het onderdeel van je leven te laten worden. Daar komt actie bij kijken. 

Ook ik ga een paar keer jaar naar mijn collega’s voor een Creatrix®sessie. We leven ons leven en hebben allemaal te maken met nieuwe issues en uitdagingen. “Elk level heeft zijn eigen devil”. 

Bonus:
Als je je nu aanmeld voor dit jaarprogramma ontvang je Lefwijf, het boek waarvan ik co-auteur ben gratis als e-book.  50 verhalen van 50 vrouwen die ergens in hun leven enorme lef voor hadden. 

Leven vanuit je intuïtie

Leven vanuit je intuïtie

Betaal in 1x 995 euro

Leven vanuit je intuïtie

Betaal in 4 termijnen van 262,50 euro

Leven vanuit je intuïtie

Betaal in 12 termijnen van 90 euro