top of page

Featured in

Claudia Visuals cursussen.png

Nu tijdelijk
GRATIS!

Empower jezelf met de...
Boost je Zelfbeeld Toolkit

Ben je klaar om jouw zelfbeeld een boost te geven en een positieve verandering in je leven teweeg te brengen?

Je gaat je veel zelfverzekerder, veerkrachtiger en gelukkiger voelen! De Boost je Zelfbeeld Toolkit gaat je helpen om een positieve verandering in je leven teweeg te brengen en jezelf te omarmen met alle ups en downs die het leven te bieden heeft.

🌟 Nu tijdelijk gratis t.w.v. € 47,-

Claim jouw toegang via de button hieronder!

Ontwikkel veerkracht en mentale weerbaarheid om met alle uitdagingen van het leven om te gaan, terwijl je de schoonheid van imperfectie ontdekt en jezelf met liefde en mededogen omarmt.

Introducing..
Boost je Zelfbeeld Toolkit

BoostjeZelfbeeld.png

Ga van dit

❌ Elke dag worstel je met zelftwijfel en negatieve gedachten.

 Constant pieker je over kleine fouten die je hebt gemaakt.

 

 Je voelt je vaak overweldigd door emoties die je niet begrijpt.

 

 Vrouwelijke hormonen lijken een mysterie voor je te zijn, en je hebt het gevoel dat je constant tegen ze vecht.

 

 Het streven naar perfectie heeft je gevangen genomen, waardoor je nooit tevreden bent met jezelf en voortdurend bang bent om te falen.

 

 Het gebrek aan zelfvertrouwen en de constante druk om perfect te zijn, hebben een negatieve invloed op je welzijn en je vermogen om te genieten van het leven.

naar dit

💚 Je hebt geleerd hoe je zelftwijfel kunt overwinnen en negatieve gedachten kunt transformeren naar zelfliefde en zelfvertrouwen.

💚 Je hebt effectieve strategieën ontdekt om te stoppen met piekeren en kunt nu met meer helderheid en rust in het leven staan.

💚  Door inzicht te krijgen in je emoties en hoe vrouwelijke hormonen je beïnvloeden, heb je meer controle over je stemmingen en voel je je emotioneel stabiel.

💚  Je begrijpt nu beter hoe vrouwelijke hormonen werken en hebt geleerd hoe je ze kunt beheersen, waardoor je meer in harmonie bent met jezelf.

💚  Het streven naar perfectie heeft plaatsgemaakt voor zelfacceptatie en waardering voor je eigen unieke kwaliteiten en imperfecties.
 

💚 Je voelt je zelfverzekerder en bent niet langer bang om te falen, omdat je hebt geleerd dat fouten maken een natuurlijk onderdeel is van groei en ontwikkeling.

IMG_6151.png

Dankzij de toolkit geniet je meer van het leven en ben je in staat om de druk om perfect te zijn los te laten, waardoor je meer vreugde en voldoening ervaart.​

Stel je voor dat je elke dag worstelt met zelftwijfel en negatieve gedachten. Je piekert constant over kleine fouten die je hebt gemaakt, en je voelt je vaak overweldigd door emoties die je niet begrijpt. Vrouwelijke hormonen lijken een mysterie voor je te zijn, en je hebt het gevoel dat je constant tegen ze vecht. Je streven naar perfectie heeft je gevangen genomen, waardoor je nooit tevreden bent met jezelf en voortdurend bang bent om te falen. Het gebrek aan zelfvertrouwen en de constante druk om perfect te zijn, hebben een negatieve invloed op je welzijn en je vermogen om te genieten van het leven.

Dankzij de Boost je Zelfbeeld Toolkit ga je een transformatie doormaken:
 

  • Je gaat leren hoe je het piekeren kunt stoppen en negatieve gedachten kunt omzetten in positieve affirmaties, waardoor je innerlijke rust en zelfvertrouwen groeien.

  • Door de inzichten in vrouwelijke hormonen ga je beter begrijpen wat je eigen emoties zijn en ontwikkel je vaardigheden om ze in balans te brengen, zodat je meer emotionele stabiliteit ervaart.

  • De stap in je kracht visualisatie gaat je helpen om je innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken om je doelen te bereiken, waardoor je meer zelfverzekerd en vastberaden wordt in het nastreven van je dromen.

  • Met de masterclass over het vrouwelijke brein en zelftwijfel ga je leren hoe je zelfverzekerd kunt zijn en negatieve zelfbeeldpatronen kunt doorbreken, waardoor je jezelf met meer liefde en acceptatie gaat bekijken.
     

Je gaat het perfectionisme loslaten en leren om jezelf te accepteren zoals je bent:
 

  • De inzichten uit het e-book over perfectionisme gaan je helpen om te beseffen dat perfectie niet haalbaar of wenselijk is, en dat het belangrijk is om jezelf lief te hebben met al je imperfecties.

  • Met de praktische oefeningen uit het werkboek ga je concrete stappen zetten om perfectionisme los te laten en meer zelfacceptatie te omarmen, waardoor je jezelf met meer compassie gaat behandelen en meer vreugde vindt in het leven.

Authentiek, liefdevol, ondersteunend. Claudia spreekt recht vanuit haar hart tot het jouwe. En wat ze zegt is het waard om naar te luisteren.” Wendy

Boost je Zelfvertrouwen, empower jezelf!
Ja, geef mij een

Zelfbeeld Boost!

 

nu tijdelijk GRATIS i.p.v. € 47,-

BoostjeZelfbeeld.png
Claudia_dsc1462.jpg

Liefs, Claudia

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Claudia Koehoorn. Als Neuro-Transformologist® met een achtergrond in de psychologie en als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jezelf te bevrijden van worstelingen en een vervullend leven te leiden. Ik mag regelmatig mijn ervaringen, tips en tools delen in tijdschrijven zoals Margriet, LINDA, ZIN, NRC en Wendy. Onlangs werd ik voor de tweede keer op rij tot Nummer 1 Transformologist®️ van de wereld benoemd. Omdat ik wereldwijd de meeste vrouwen heb geholpen om zichzelf te bevrijden van hun worsteling met zichzelf en hun leven. 

 

Mijn diepgaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan begeleiden op jouw reis naar zelfliefde, motivatie en persoonlijke groei. 

 

Met de Boost je Zelfbeeld Toolkit biedt ik jou de tools en inspiratie die je nodig hebt om positieve veranderingen in je leven te omarmen. Mijn cadeautje aan jou!

Ik heb deze Boost je Zelfbeeld Toolkit gemaakt om je te helpen op je reis in zelfontwikkeling en persoonlijke groei, om je in staat te stellen je meest vrije, meest authentieke zelf te zijn.

 

Ik help je graag op weg, daarom is deze toolkit nu tijdelijk gratis!

bottom of page