top of page
Claudia 1:1 gesprek

Female BrainZz 1:1 traject

Female BrainZz Individueel coaching traject

Ben je er klaar mee om te proberen je leven te veranderen met meer strategieën die gewoon niet werken? Ben je klaar om de cycli die zich blijven herhalen in je leven, voor eens en voor altijd te doorbreken? Ben je er nu klaar voor, om van binnenuit te helen op een volledig hoofd, hart en onderbuik niveau? En het leven te gaan leven waarvoor je geboren bent?

 

Als een deel van jou ja zegt, dan is mijn Female BrainZz Individuele traject iets voor jou! 

Female BrainZz traject is een proces, dat je uit de eindeloze vicieuze cirkel van conditionering en automatische reacties zal halen, om een pad voor je leven te openen dat voorheen gewoon niet beschikbaar was. Om jezelf te kunnen en durven zijn en te laten zien aan de wereld om je heen. 

BEKIJK DE VIDEO

Claudia legt aan je uit

HOE ze te werk gaat samen

met jou tijdens dit 1:1 traject.

Boost je eigenwaarde

4 weken traject

Voor vrouwen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn geraakt, zich onzeker voelen, een negatief zelfbeeld hebben en/of niet op zichzelf en hun capaciteiten durven te vertrouwen.

 

In dit traject gaan we samen aan de slag om jouw eigenwaarde te boosten en je zelfbeeld positiever te maken.

 

Na dit traject heb jij je onzekerheid losgelaten. Daardoor ga jij (weer) zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen in het leven staan en maak je de keuzes  die JIJ wil maken op de manier die bij JOU past.

Boost grip op jezelf

8 weken traject

Voor vrouwen die te emotioneel, te heftig reageren op mensen en situaties en daar mee blijven tobben.  Je voelt je te snel gekwetst, te boos, te verdrietig, te angstig of er hoef maar iets te gebeuren en je barst in tranen uit. Je voelt je emotioneel totaal uit balans.
 

In dit traject zetten we samen je hoofd, je hart en je onderbuik weer op 1 lijn waardoor je makkelijk bij jezelf kan blijven, emoties zonder angst durft toe te laten, omdat je weet dat het zo weer voorbij is en jij kan reageren zoals je wilt reageren. 

Na dit traject ben je niet meer afhankelijk van waardering van buitenaf. Vergelijk je jezelf niet meer met anderen omdat je blij bent met wie jij bent en weet dat je goed genoeg bent. 

Boost je pinkprint

12 weken traject

Voor vrouwen die altijd “aan staan” , zich snel overweldigd voelen, last hebben van overmatig stressvol reageren op situaties of langdurig last hebben van stress en moeilijk of niet meer kunnen ontspannen.


In dit traject gaan we samen aan de slag om jouw automatische patronen  waardoor je op een bepaalde manier reageert op mensen en situaties te doorbreken. Ik help je de connectie tussen je hoofd, je hart en je intuïtie te herstellen waardoor je naar je innerlijke stem en de signalen van je lichaam kunt luisteren en er naar kunt handelen. Ik leer je jezelf begrijpen en aansturen zonder in je verleden te graven, zonder moeizame processen.  Dit traject is volledig op jouw vrouwenbrein en vrouwzijn gericht. Vrouwen hebben nl een andere manier nodig om emoties en trauma's achter zich te laten en weer volop te kunnen genieten. Dat is wat je bereikt in dit traject.

IMG_6151.png

Mijn trajecten zijn duurzaam, levensveranderend en hebben een diepgaande transformerende
én blijvende werking.

 • In mijn trajecten rekenen we snel, eenvoudig en voorgoed af met negatieve emoties, blokkades en automatische reacties op triggers.

 • Kies het traject dat bij jou past.

 • Mijn trajecten zorgen ervoor dat je je binnen no time weer gelukkig, zelfverzekerd en energiek voelt.

 • Al mijn trajecten zijn specifiek toegesneden op het vrouwenbrein en leiden tot een blijvende mindset en gedragsverandering. 

 • Al mijn trajecten zijn gebaseerd op mijn vakkennis, wetenschappelijke kennis, jarenlange ervaring in werken met klanten en mijn persoonlijke levenservaring.

Waarom het Female BrainZz Programma? Waarom NU?

Het Female BrainZz programma is een krachtig transformatieproces dat je meeneemt door diepgaande verschuivingen in lichaam, hart en geest en je baanbrekende lessen en processen biedt, die je zullen bevrijden van de automatische reacties op triggers én van de triggers zelf.  Daardoor transformeert je relatie met jezelf, met anderen, met je leven en met wie je bent. 

De meeste mensen geloven in de verhalen van hun leven zonder te beseffen, dat jij de schrijver van die verhalen bent en het verhaal zelf kunt veranderen. Het geschenk van dit programma is een niveau van vrijheid, een ontdekking van authentieke kracht en een diepe genezing van je verleden, waardoor je echt kunt beginnen te leven zonder verhalen. 

 

Wat bijzonder en zeer effectief is, is dat dit programma werkt met een specifiek op het vrouwenbrein en vrouwzijn gerichte methodiek. Mannen en vrouwen verschillen. Er zijn verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein, waardoor vrouwen anders communiceren met de wereld en met zichzelf. Vrouwen ervaren en verwerken emoties totaal anders, daarom is het logisch dat je ook een andere methodiek nodig hebt als vrouw, om issues hiermee op te lossen. Hierin ben ik gespecialiseerd en zeer ervaren.

 

Wat als degene naar wie je al die tijd op zoek bent geweest al in jou zit?

 

Je vrijheid, je heelheid, je volledige vervulling en afstemming? En wat als de weg naar huis niet gaat over meer krijgen of een betere versie van jezelf worden, maar over het loslaten, oplossen, opgeven van alles wat je niet (meer) bent?

 

Dit Female BrainZz programma is voor diegene die vermoeden, dat er veel meer voor jou is weggelegd, dan hoe je nu leeft. Dat het mogelijk is om jouw volle potentieel te zien en in te zetten. Dat het mogelijk is om meer diepte, voldoening en vervulling in je relaties te brengen. En je leven voluit te leven in plaats van te overleven. Om je energiek en levendig te voelen en volop te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Om positief en elegant de minder leuke dingen in je leven te kunnen handelen, zonder ze weg te hoeven drukken of te negeren.  

Je vermoedt dat dit bestaat en toch heb je gemerkt, dat je eindeloos dezelfde patronen en problemen herhaalt in een poging hier toegang toe te krijgen, maar niet in staat bent om het te bereiken. Female BrainZz is een proces dat je uit deze eindeloze vicieuze cirkel van de conditionering en automatische reacties zal halen, om een pad voor je leven te openen dat voorheen gewoon niet beschikbaar was. Om je zelf te kunnen en durven zijn en te laten zien aan de wereld om je heen. 

Na dit programma maak jij de keuzes die je wilt maken, op de manier die bij jou past. 

Claudia 1:1 traject

ZIEN, VOELEN, LOSLATEN

Met onze unieke op het VROUWENBREIN gerichte Methode begin je de neurale paden in je hersenen opnieuw te bedraden en tegelijkertijd krachtige energetische ervaringen in je lichaam op te wekken en emotionele ervaringen in je lichaam los te laten. Je verschuift levenslange percepties en laat de stagnerende emotionele herinneringen los die je tegenhouden.

 

ONTGROEI JE VERLEDEN EN JE VERHAAL

 

Ontgroei je verleden vanaf de wortels. In het Female BrainZz Programma zullen we je geen strategieën meer aanbieden, omdat we weten dat deze te oppervlakkig zijn en niet blijvend werken. In plaats daarvan willen we je meenemen naar de wortel van twee dingen:

 

 • Waar je verleden zich nog steeds afspeelt in je heden, waardoor je niet vooruit kunt. We helpen je deze vastzittende situatie op te lossen en zetten een diepgaand genezingsproces in gang van lichaam, hart en geest, waardoor je terugkeert naar wie je altijd al was.

 • De identificatie van wie je dacht te zijn op basis van je verleden en je geest, opent de mogelijkheid om deze identiteit voor jezelf te ontgroeien, wat - op de best mogelijke manier - een impact zal hebben op elk gebied van je leven en op iedereen die zich daarin bevindt.

Genezen, loslaten, oplossen

Het is gewoon niet voldoende of diep genoeg, om te proberen je problemen van buitenaf op te lossen met strategieën. Dat kan tijdelijk helpen maar is gewoonweg geen blijvende oplossing. Dit is je kans om je issues voor eens en altijd op te lossen van binnenuit. Op de vrouwelijke manier. 

 

TOEGANG TOT DE KRACHT IN JEZELF

 

Na slechts een paar weken, heb je jezelf getransformeerd en ben je klaar om je relaties met je familie, je vrienden, je partner, je werk en wat je maar wilt te transformeren. Je zult in staat zijn om echte vrijheid en tevredenheid te ervaren, vol van de energie en vitaliteit die de sleutel zijn, tot het ontsluiten van echte, blijvende verandering.

 

BREEK vrij

 

We willen niets liever dan dat je eindelijk losbreekt en thuiskomt bij wie je altijd al wilde zijn. Wacht niet langer. Laat jouw tijd nu zijn. 

 

Waarschuwing: Dit programma zal je leven voorgoed veranderen, dus meld je alleen aan, als je klaar bent voor de grote verandering van je leven.

IMG_6151.png

Dit zeggen de deelnemers:

heleen.png

Heleen
Dit jaar heb ik bij Claudia het Female BrainZz Individuele programma gedaan. Het was helemaal niet zwaar of moeilijk, ik hoefde niet door een berg verdriet of oud zeer heen. Het was allemaal veel lichter dan ik van tevoren had gedacht. Tijdens een viertal bijeenkomsten in de prettige praktijk van Claudia werd ik een ander, vollediger mens. Ontspannen, licht en zelfverzekerd. Frustraties en angsten waar ik al mijn hele leven tegenaan liep, kon ik loslaten. Ik heb geen last meer van angsten en spanningen. Ik sta weer in verbinding met mijn kern, mijn eigen kracht. Ik raak niet meer van slag als iemand mij negatief benadert of veroordeelt. Ik mag er helemaal zijn en ik hou van mezelf. Ik durf situaties aan die ik eerder moeilijk vond. Bovendien ben ik van mijn ernstige podiumangst afgekomen, geniet nu zelfs van optreden. Ik voel me weer veilig in situaties die ik vroeger als onveilig beschouwde. Ik ben heel en compleet. Dankjewel, Claudia, dit was precies wat ik nodig had! Je hebt me erg geholpen.

Klaar om je leven voor altijd te veranderen? Het Female BrainZz Programma staat voor je klaar.

IS FEMALE BRAINZZ IETS VOOR JOU?

 

Als je jezelf in de volgende vragen herkent, dan is dit programma voor jou. Als het je aanspreekt om actie te ondernemen, sta dan op om naar je hart te luisteren.

 • Merk je dat je dezelfde patronen keer op keer herhaalt, alsof je in een hamsterwiel leeft waar je niet vanaf weet te komen?

 • Ben je eindeloos op zoek naar het volgende juiste 'ding' dat eindelijk het antwoord zal zijn om je 'daar' te krijgen waar je eindelijk 'gelukkig' zult zijn, om uiteindelijk weer dezelfde problemen te ervaren als voorheen?

 • Worstel je met het gevoel dat er zoveel meer is in het leven en in je eigen mogelijkheden, dan alleen maar te leven van weekend naar weekend en zoeken naar het volgende happy moment?

 • Voel je je vastzitten maar heb je geen idee hoe je uit deze situatie kunt komen?

 • Heb je een dieper gevoel in jezelf, dat er meer is voor jou en voor wie je bent in je leven, maar kun je er toch geen toegang toe krijgen?

 • Verlang je ernaar om echte vrede, tevredenheid, vrijheid en levenskracht te ervaren, maar wat en hoe je het ook probeert, je kunt er niet bij?

De Female BRAINZZ Belofte:

Ontgroeien wie je denkt dat je bent, ontgroeien wat je denkt dat je tegenhoudt, zodat je in staat bent om je verhalen te veranderen en het leven te leiden dat je wilt leiden.

 

 • Een diepe verbinding met jezelf. 

 • Zelfliefde en begrip voor jezelf en anderen.

 • Oude geloofssystemen en (ego) verhalen die je niet langer dienen helen en oplossen.

 • Verbinding maken met de immense levendigheid die al in je is.

 • Vertrouwen, helderheid en zekerheid in jezelf ervaren.

 • Helder communiceren met jezelf en anderen.

 • Je innerlijke stem serieus nemen.

 • Meer positiviteit waardoor je minder piekert en zorgen maakt.

 • Meer in het Nu leven, zorgen over het verleden en toekomst loslaten.

 • Vanuit je intuïtie leven.

 • Verdieping van een groter en krachtiger niveau van bewustzijn in wat je beweegt, wat je eigenlijk wilt en hoe je zou willen dat je ZOU ZIJN.

 • Leren vertrouwen op jezelf en de timing van je leven.

 • Ervaar een nieuw gevoel van vrijheid, van de onrust en het lawaai in je hoofd, vertrouwen op je levenservaringen en wijsheid die in je opkomt.

 

VRIJHEID, VRIJ VOELEN, VRIJ ZIJN

Wat je krijgt in het FEMALE BRAINZz Programma:

 • Een op maat programma speciaal voor jou 

 • Individuele doorbraak sessies 

 • Direct resultaat na elke sessie

 • Uitleg over breinprocessen en hoe je je brein voor jou kunt laten werken

 • Tussen de sessies door ondersteuning via mail of whats app 

 • Tools om een positieve mindset te ontwikkelen of te vergroten

 • Extra tools en tips specifiek voor jou 

 • Unieke resultaatgarantie 

Wil jij ook je leven veranderen en weer de blije, vrolijke, energieke, gelukkige vrouw zijn die je echt bent?

Dit zegt Elly over het traject

Wil jij voor altijd loskomen van wat jou tegenhoudt in het leven? Dan zijn mijn trajecten de oplossing voor jou!

Toen ik opgroeide heb ik nooit een relaxte vrouw gekend

 

Succesvolle vrouwen? Ja. Productieve vrouwen? Genoeg.

Angstige, bange vrouwen? Zeker.

Vrouwen die zich verontschuldigden en sorry zeiden zelfs als zij niks verkeerd deden? Enorm veel.

Maar ontspannen vrouwen?

Vrouwen die niet bang zijn om ruimte in te nemen in de wereld? Vrouwen die voorrang geven aan rust en plezier en zichzelf zijn?

 

Vrouwen die zichzelf onvoorwaardelijk toestemming geven om te ontspannen zonder schuldgevoel, zonder excuses, zonder het gevoel te hebben dat ze het moeten verdienen?

Ik weet niet of ik ooit zulke vrouwen heb ontmoet.

 

Maar ik ben er een geworden en ik zou willen dat we dat allemaal werden!

 

Dát is wat ik elke vrouw gun en dat voorbeeld is wat ik elk jong meisje gun. Relaxte vrouwen die ok zijn met zichzelf. Die zichzelf behandelen met hetzelfde respect dat ze anderen geven.  Die de keuzes maken die zij willen maken op de manier die bij hun past ongeacht wat een ander daar van vind.

 

Dat is waarom ik doe wat ik doe, waarom ik in vrouwen faciliteer om zichzelf te transformeren en de meest relaxte versie van zichzelf te vinden en te zijn. 

Dat is waar ik je naar toe begeleid in mijn trajecten zodat je niet meer meegesleept kan worden door je emoties, continue zelfkritiek en gedachtenstroom of 'wat als' scenario's.  Ben jij op zoek naar je echte innerlijke kracht? Wil jij een leven vol innerlijke rust, liefde, vreugde, veerkracht en voldoening? 

Neem contact met mij op! 

Na mijn trajecten kun je meebewegen met het leven omdat je weet dat leuk alleen maar kan bestaan omdat je ook niet leuk kent. Omdat je van alleen obstakels zien naar kijken wat wel kan gaat en daar naar kan handelen zonder het moeilijke in het leven weg te drukken of te negeren. Je weet dat je alles aankan en dat af en toe uitglijden erbij hoort en niet erg is. 

IMG_6148.png
Claudia_dsc1555.jpg

Ik ben er helemaal voor jou

Ik ben Claudia Koehoorn en mijn missie is zoveel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf.

 

Ik help vrouwen weer lekker in hun vel te zitten, door specifiek gerichte coaching op het vrouwenbrein.

 

Ik geef al mijn passie en kennis door via online coaching, counseling,  lezingen en trainingen. In mijn online shop vind je een enorm aanbod aan Do it Yourself journals, werkboeken, toolkits en trainingen. Allemaal ontworpen om jou te helpen je zelfliefde en zelfacceptatie te vergroten. Daarnaast deel ik mijn kennis via publicaties op social media en in diverse bladen.

AARZEL NIET LANGER, DIT IS JOUW OPLOSSING!

Je hebt ongekende mogelijkheden. Geef niet op. Jij kunt alles bereiken, elk doel halen waar jij je zinnen op hebt gezet. Laat je angsten achter je, kies voor jezelf. Laat jezelf zien en horen. Ga aan de slag, ontdek wie je bent en deel je waarde met de wereld.

Werk met mij


Kies voor het traject dat bij jou past. 4 weken, 6 weken of 12 weken samen werken met mij.  We kunnen rustig samen kijken wat het beste bij jou past.

Alles start bij mij met een klikgesprek, want zonder klik werkt geen enkel traject. Een klikgesprek is vrijblijvend. Exclusief samenwerken met mij bied ik maar een aantal keer per jaar aan.  

Boek je klikgesprek

bottom of page