top of page
Claudia_dsc1533.jpg

Claudia Koehoorn

Mijn verhaal

Claudia_dsc1462.jpg

Als geluk niet vanzelf gaat moet je leren hoe je geluk creëert!

Liefs, Claudia

Hoi! Ik ben Claudia

Ik ben Claudia Koehoorn, online breinexpert en transformatie therapeut. Ik help vrouwen bij blijvende mindset en gedragsverandering met een specifiek op het vrouwenbrein en vrouwzijn gerichte aanpak.  Ik heb een psychologie achtergrond en ben ervarings deskundige. Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen.  Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen.

 

Ik was 30 toen de dokter tegenover mij vertelde dat ik een levensbedreigende ziekte had. De vooruitzichten waren slecht. Van een leven als model en het onbezorgde leven van een jong volwassene naar het heftigste nieuws dat je op welke leeftijd dan ook kunt krijgen.

Bepaalde zaken in je leven kun je NIET veranderen. Je kunt jezelf wel leren om er anders naar te kijken.

Als ik terugkijk op wat mij overkwam, dan zou je de focus kunnen leggen op alles wat heftig is aan mijn verhaal. Door mijn ziekte belande ik in een rolstoel, heb ik geen eigen kinderen kunnen krijgen en kom ik steeds weer onbegrip tegen van mensen die geen idee hebben van mijn ‘problemen’.

MKF-HR MXX Claudia Koehoorn-24.jpg

"Er is één groot voordeel: ik kan altijd hakken. dragen!"

Featured in

Scherm­afbeelding 2023-02-14 om 10.48.19.png

"Met haar rolstoel kreeg Claudia Koehoorn jaren geleden een groot deel van haar vrijheid terug. Door er zo naar te kijken, voelt haar situatie een stuk minder beperkend."

Hoewel ik er het liefste geen aandacht voor vraag, weet ik wel dat dit precies is waarom ik -snap- hoe jij geluk voor jezelf creëert.

Geluk maak je door aandacht te geven aan dat waar je invloed op kan uitoefenen.

Als ik toe zou geven deze leegte toe te staan, dan had ik geen leven. Nu, 20 jaren verder, geniet ik intens van mijn leven. Door zelf mijn eigen geluk te creëren. Ik heb een fantastische man, de liefste hulphond ter wereld, een goed lopend bedrijf en inner circle die intens veel steun geven. Ik kies elke dag om dat waar ik invloed op heb zo in te richten dat ik er geluk aan beleef. En daar waar ik geen invloed op uit kan oefenen, daar vecht ik niet tegen, ik laat het zo min mogelijk een onderdeel van mijn leven laat zijn.

In de praktijk kom ik dagelijks vrouwen tegen die geluk niet ervaren en vechten tegen wat er al wel is of ontbreekt.  Zo zonde!

Door je zelfontwikkeling serieus te nemen, actief aan de slag te gaan en met de juiste begeleiding, kun ook jij het leven creëeren waar jij zo naar verlangt.

Vergeet onzekerheid, stress, lastige sociale gesprekken, geen grenzen aangeven. Hallo imperfect perfect you.

FotovanDana-HR-4862.jpg
Claudia_dsc1578.jpg

"Ook na 25 jaar spat de liefde er nog vanaf!"

Featured in

Scherm­afbeelding 2023-02-14 om 10.48.13.png

"Hun breinen werken totaal verschillend waardoor ze geregeld spraakverwarring hebben. Zou het daarom zijn dat Claudia een studie aan het mannen- en vrouwenbrein heeft gewijd? In elk geval weten ze er goed mee om te gaan, want de liefde tussen Jan en Claudia spat er vanaf, ook na 25 jaar nog. Samen delen ze een flinke dosis humor die hen in moeilijke tijden op de been houdt. " - ZIN

Ben jij klaar om je masker af te zetten?

Ben jij klaar met je altijd maar aanpassen aan anderen? Ben jij klaar met niet jezelf durven of mogen zijn? Hoogste tijd om je masker af te zetten en jezelf te omarmen én te laten zien zoals jij werkelijk bent. Je bent waarschijnlijk gewend dat verandering lastig is. Dat je hard moet werken om iets aan jezelf te veranderen. Dat patronen, emoties, overtuigingen en piekeren moeilijk te doorbreken zijn. 

Mijn trajecten zijn niet lastig of moeilijk, je hoeft niet super hard te werken én je hoeft niet in het verleden te graven. De sessies in mijn Female Brainzz trajecten zijn makkelijk en leuk!

Specifiek gericht op jouw vrouwelijke brein! Alles wat jij nodig hebt om iets op te lossen zit al in jou. 

bottom of page