top of page

Featured in

femaleBusinessBoost.png

Nu tijdelijk
van 197,- voor

37,-

Empower je Business..
Female Business Boost Toolkit

De Female Business Boost Toolkit is jouw geheime wapen om je bedrijf te laten groeien en jezelf te laten bloeien als vrouwelijke ondernemer. 

Ben je een vrouwelijke ondernemer die haar bedrijf naar nieuwe hoogten wil tillen? Dan is de Female Business Boost Toolkit precies wat je nodig hebt! Voor slechts € 37,- krijg je toegang tot een schat aan waardevolle bronnen en tools die je zullen helpen om je zakelijke doelen te bereiken en jezelf te laten groeien als ondernemer.

🌟 Mis deze kans niet om toegang te krijgen tot al deze waardevolle bronnen voor slechts € 37,-

Organiseer je taken en bereik je doelen met deze speciaal ontworpen planner voor vrouwelijke ondernemers.

Transformeer je mindset en positioneer jezelf voor succes in je bedrijf en je leven.

Beheer je tijd efficiënt en verhoog je productiviteit in je dagelijkse taken.

Vind de juiste balans tussen werk en privéleven om burn-out en uitputting te voorkomen.

Ontgrendel je potentieel en laat je bedrijf bloeien met de kracht van de Female Business Boost Toolkit!

Introducing..

Female Business Boost Toolkit!

Ga van dit

 Chaotische planning en organisatie: Je worstelt met een gebrek aan structuur en overzicht in je taken, waardoor het moeilijk is om je bedrijfsdoelen te bereiken.

Beperkende mindset: Je voelt je belemmerd door zelftwijfel en beperkende overtuigingen, wat je vermogen om succesvol te ondernemen ondermijnt.

Tijdgebrek en inefficiëntie: Het ontbreekt je aan effectief tijdsbeheer, waardoor waardevolle tijd verloren gaat en je productiviteit lijdt.

Onevenwicht tussen werk en privé: Het vinden van een balans tussen werk en privéleven lijkt een uitdaging te zijn, wat kan leiden tot stress en uitputting.

Onvoldoende ondersteuning en netwerk: Je voelt je geïsoleerd en mist een sterk ondersteuningsnetwerk, wat je groei en succes als ondernemer belemmert.

naar dit

💚 Georganiseerde en doelgerichte planning: Dankzij de Solopreneur Planner ervaar je een nieuwe mate van structuur en overzicht, waardoor je effectiever kunt werken aan je bedrijfsdoelen.

💚 Empowerende mindset: Met de hulp van de Mindset Mastery tools transformeer je je beperkende overtuigingen naar een mindset die gericht is op groei en succes.

💚 Efficiënt tijdsbeheer: Door Effectief Time Management technieken toe te passen, leer je je tijd beter te beheren en je productiviteit te verhogen.

💚 Harmonie tussen werk en privé: De toolkit helpt je om een gezonde werk-privébalans te vinden, waardoor stress wordt verminderd en je meer voldoening haalt uit zowel je werk als je persoonlijke leven

💚 Sterker ondersteuningsnetwerk: Door de Kracht van Samen Gids te gebruiken, bouw je een sterk ondersteuningsnetwerk op van gelijkgestemde individuen, wat je groei en succes als ondernemer bevordert.

Claudia Visuals cursussen.png

Je herkent het vast wel...

Je dagen lijken gevuld te zijn met een eindeloze lijst van taken en verantwoordelijkheden, maar toch blijven je bedrijfsdoelen ongrijpbaar ver weg. Ondanks al je inspanningen worstel je met een constante chaos in je planning en organisatie. Het voelt alsof je constant achter de feiten aanrent, zonder echt vooruitgang te boeken.

En dan zijn er die stemmetjes in je hoofd, die twijfels zaaien en je zelfvertrouwen ondermijnen. Ze fluisteren dat je niet goed genoeg bent, dat je niet het talent hebt om te slagen als ondernemer. Die beperkende overtuigingen maken het moeilijk om te geloven dat je echt kunt bereiken wat je voor ogen hebt.

De tijd lijkt ook altijd tegen je te werken. Hoe hard je ook werkt, het voelt alsof er nooit genoeg uren in een dag zijn. Het gebrek aan effectief tijdsbeheer laat je achter met het gevoel dat je constant achter de feiten aan het rennen bent, zonder echt vooruit te komen.

En dan is er nog de eeuwige strijd om een balans te vinden tussen werk en privé. Je bent zo gefocust op het laten groeien van je bedrijf dat je vergeet om ook voor jezelf te zorgen. Dit constante gevoel van uitputting en overbelasting begint zijn tol te eisen, en je vraagt je af hoe lang je dit nog vol kunt houden.

Laat mij je helpen!

De Female Business Boost Toolkit biedt waardevolle bronnen en tools die je kunnen helpen om deze uitdagingen te overwinnen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Het is tijd om die chaos te transformeren in organisatie, die beperkende overtuigingen om te zetten in empowerment, en die constante race tegen de klok om te buigen in effectief tijdsbeheer. Met de juiste ondersteuning en begeleiding kun jij je bedrijf laten groeien en bloeien, en een leven creëren waarin je echt kunt gedijen als ondernemer.

LET'S DO THIS!

Dit is wat je krijgt met de Female Business Boost Toolkit:

Solopreneur Planner: Een planner speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers om je te helpen je taken te organiseren en je doelen te bereiken.

 

De Kracht van een Groeimindset: Leer hoe je je mindset kunt transformeren en jezelf kunt positioneren voor succes in je bedrijf en je leven.

 

Passie en Purpose Planner: Ontdek je diepste passies en doelen en leer hoe je ze kunt vertalen naar een bloeiend bedrijf.

 

Effectief Time Management: Leer hoe je je tijd efficiënt kunt beheren en productiever kunt zijn in je dagelijkse taken.

 

Evenwicht tussen Werk en Prive: Vind de juiste balans tussen werk en privéleven en voorkom burn-out en uitputting.

 

Overwin Imposter Syndroom: Ontdek strategieën om het imposter-syndroom te overwinnen en vol vertrouwen te handelen in je onderneming.

 

Masterclass Uitstelgedrag en Ondernemen: Leer hoe je uitstelgedrag kunt overwinnen en effectief kunt blijven werken aan je bedrijfsdoelen.

 

Mindset Meesterschap: Domineer je gedachten en overwin belemmerende overtuigingen die je succes kunnen belemmeren.

 

De Kracht van Samen Gids: Ontdek hoe het opbouwen van een sterk ondersteuningsnetwerk je kan helpen om te groeien en te gedijen als vrouwelijke ondernemer.

 

Shiny Object Syndroom: Leer hoe je kunt focussen op wat echt belangrijk is en voorkom dat je wordt afgeleid door 'glanzende objecten' die je van je pad af kunnen brengen.

Zakenvrouw in roze

Female Business Boost!
Ja, ik ben er klaar voor!

 

nu tijdelijk 37,- Incl. btw

Scherm­afbeelding 2024-03-05 om 13.23.28.png
Claudia_dsc1462.jpg

Liefs, Claudia

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Claudia Koehoorn. Als Neuro-Transformologist® met een achtergrond in de psychologie en als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om jezelf te bevrijden van worstelingen en een vervullend leven te leiden. Ik mag regelmatig mijn ervaringen, tips en tools delen in tijdschrijven zoals Margriet, LINDA, ZIN, NRC en Wendy. Onlangs werd ik voor de tweede keer op rij tot Nummer 1 Transformologist®️ van de wereld benoemd. Omdat ik wereldwijd de meeste vrouwen heb geholpen om zichzelf te bevrijden van hun worsteling met zichzelf en hun leven. 

 

Mijn diepgaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik jou perfect kan begeleiden op jouw reis naar een succesvolle business. 

 

Met de Female Business Boost Toolkit biedt ik jou de tools en inspiratie die je nodig hebt om positieve veranderingen in je Business te omarmen.

bottom of page