top of page
Claudia27.jpg

Female BrainZz traject

Female
Business Boost

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters en zorgt dat bij jou voor onzekerheid en uitstelgedrag?

 

Ik help je graag (weer) in actie te komen met een Female Business Boost Sessie. 2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf.

Na deze sessie ben je weer opgeladen en vol vertrouwen in jezelf en je onderneming en heb je de kennis die nodig is om in beweging te komen.
Klinkt dit jou als muziek in je oren?

RECENSIE

"Ze vond het steeds moeilijker om zichzelf aan te sporen en in actie te komen. “Wie zit er nou op mij te wachten”, “ Ik moet meer expertise opdoen” , “Ik durf en ik kan niet…”.

M kwam bij mij omdat ze merkte dat ze stilstond met haar bedrijf. Ze was zo enthousiast gestart. Ze had haar passie voor cocktails omgezet in een super leuk aanbod van alcohol en alcoholvrije producten, recepten en workshops. Haar workshops liepen in het begin heel goed net als de verkoop via haar webshop en nam na een succesvolle start af en steeds meer af tot het bijna stil lag.

Het kostte M veel moeite om enthousiast te blijven. Het werven van nieuwe klanten voor haar producten en workshops ging moeizaam terwijl ze er toch alles aan deed. Ze ging naar netwerkmeetings, postte regelmatig op social media, volgde allerlei masterclasses en online marketingtrainingen. Ze werkte haar website en aanbod steeds bij, zonder resultaat. Het uitblijven van reacties en groei in haar bedrijf maakte haar onzeker.

 

Ze zag andere ondernemers in haar markt het wel heel goed doen. Las successtory na successtory op social media terwijl zij stilstond en steeds minder plezier in haar werk kreeg. Ze vond het steeds moeilijker om zichzelf aan te sporen en in actie te komen. Ze had wel ideeën, heel veel zelfs maar het bleef bij ideeën omdat ze enorm last had van uitstelgedrag en gedachten als “Wie zit er nou op mij te wachten”, “ ik moet meer expertise opdoen” , “ik durf en ik kan niet…”. Ze had veel last van zelfkritiek en ging steeds meer aan zichzelf en haar ondernemerscapaciteiten twijfelen. Het enige wat haar nog aanspoorde was een klein zacht stemmetje in haar dat steeds weer fluisterde “maar dit is mijn passie, dit is waar ik anderen blij mee kan maken, dit is hoe ik mijn geld wil verdienen…”

Ik ontmoette haar op een netwerk meeting en we raakte al snel in gesprek.  Al snapte ik dat werken aan haar aanbod en website leuk was maar dat het allerbelangrijkste voor M om te veranderen haar mindset was. De manier waarop ze naar zichzelf en haar bedrijf keek bepaalde hoe ze zich voelde en dat bepaald wat ze deed of eigenlijk wat ze vooral niet deed. Ik deelde mijn gedachten met haar en raadde haar aan om allereerst met haar mindset aan de gang te gaan. 

 

Ze boekte een Female Business Boost bij mij en in 2.5 uur konden we samen haar mindset positiever maken vooral door haar grootste emotionele blokkade “Niet in zichzelf geloven”  aan te pakken. Nadat ze begreep dat dit haar lamlegde in plaats van te motiveren kon ze dit loslaten en werken aan hoe ze zich liever wilde voelen. Daarnaast leerde ze hoe motivatie en uitstelgedrag werkte en was ze verbaasd toen ze leerde dat mannen en vrouwen ook echt verschillen in ondernemen. De natuurlijke manier voor vrouwen om te ondernemen sprak haar veel meer aan. Aan het einde van onze sessie ging ze positief, gemotiveerd en met een duidelijk plan voor de komende weken de deur uit. Een plan dat bij haar paste, waardoor ze er 100% achterstond,  waarin ze de keuzes maakte die zij wilde maakte en kon gaan ondernemen op de manier die bij haar paste in plaats van de manier waarop ze dacht dat het hoorde. 

Claudia31.jpg

Dat is de kracht van mijn Female Business Boost. Een op maat gerichte boost, gericht op jou en jouw bedrijf. 

Claudia_dsc1550.jpg

Ben jij ook vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen?

Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters? Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren. Inmiddels weet ik wat het veroorzaakt én hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen. Dat is wat we doen in een Female Business Boost Sessie! 

Jouw Female Business Boost Sessie duurt 2,5 uur en in die tijd gaan we aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf. En natuurlijk is er ook ruimte voor praktische ondernemersvragen en vragen op het gebied van marketing en authentiek ondernemen.

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je:

  • Niet durft?

  • Niet in jezelf gelooft?

  • Niet op je kennis durft te vertrouwen?

  • Denkt dat je eerst nog xxxx moet doen?

  • Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters?

  • Hou je jezelf klein, ben je bang om door de mand te vallen of denk je ‘wie zit er nou op mij te wachten?’

Ik snap je. Ik heb dit ook ervaren. Ik weet wat het veroorzaakt én ik weet hoe je dit kunt doorbreken/overwinnen. Dat leer ik je tijdens deze leuke, inspirerende en vooral motiverende sessie.

 

Ik geef de lessen die ik heb geleerd tijdens het ondernemen graag door aan andere onderneemsters die graag verder willen groeien,  niet alleen bereid zijn om te leren wat er voor nodig is maar ook de stappen om dat te bereiken willen zetten.

Marketing én Psychologie

In deze sessie komen mijn marketing en psychologie ervaring samen. Niet alleen mijn vakkennis, ook mijn persoonlijke ervaringen.

In de afgelopen 5 jaar heb ik een bloeiende praktijk opgezet en daarbij waardevolle lessen geleerd door vallen en opstaan. Ik wil jouw passie, jouw energie, jouw doelen weer omhoog halen zodat je weer vol vuur het werk gaat doen waar je zo van houdt.

Na deze sessie ben je weer opgeladen en vol vertrouwen in je zelf en je onderneming en heb je de kennis die nodig is om in beweging te komen.

Klinkt dit jou als muziek in je oren?

pink-brain-mindfulness-illustration-concept-3d-rendering_72104-3626.jpg

Ik ben de creator van mijn eigen happy, succesvolle leven.

Practische informatie

Wat: 2,5 uur individueel aan de slag met jouw mindset en je bedrijf.

Waar: Online via Zoom. Geen tijdsverlies, geen reis- of parkeerkosten. 

Hoe: Boek een sessie en ik neem zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. 

Jouw investering: € 497,- excl. btw.

 

Hiervoor ontvang je een factuur. 

Wat denk je kun jij wel een businessboost gebruiken? 

bottom of page