top of page
  • Foto van schrijverClaudia Koehoorn

Bevestiging zoeken - de transformatie van Eveline

“Hoewel je het van tevoren beloofde had ik niet verwacht dat ik me ooit weer krachtig zou voelen maar na mijn traject bij jou voel ik me weer mezelf!”


Eveline boekte een klikgesprek met mij omdat ze niet meer kon genieten van haar leven. Voor de kleinste dingen in haar leven ging ze op zoek naar waardering van anderen. Door bevestiging te vragen of ze het goed deed of door naar de houding en reactie van anderen te kijken. Het wekte veel irritatie op in haar omgeving maar Eveline kon er niet mee stoppen.

Ze ging met tegenzin naar haar werk. Het vroeg zoveel inspanning. Eveline was bang voor confrontaties waardoor ze altijd “Ja” zei, als ze “Nee” dacht. Ze nam veel te veel hooi op haar vork waardoor ze het gevoel had niks echt goed te doen. ’s Avonds lag Eveline in bed zich af te vragen of ze geen fouten had gemaakt, het beter of anders had moeten doen. Haar hoofd draaide overuren, het oneindige piekeren zorgde ervoor dat Eveline aan zichzelf twijfelde en haar onzekerheid groeide en groeide.


Tijdens haar klikgesprek bleven haar tranen stromen. Ze was er klaar mee, het moest nu echt anders!

Ze startte met haar Female BrainZz Individuele traject. Ik liet haar opschrijven waar ze last van had, van welke emoties en overtuigingen. Ik ging in gesprek met haar over de impact hiervan op haar leven én op dat van haar gezin. Wat haar automatische reacties waren als ze getriggerd werden. Daarna gingen hieven we op een bijna speelse manier (zonder allerlei gebeurtenissen op te halen, zonder te wroeten) de blokkades in haar op. Veranderde we haar kijk op zichzelf, veranderde we haar automatische reacties op negatieve triggers. Niet door alles te analyseren, verstandelijk te bespreken, nee door haar denken te omzeilen en haar onbewuste in te zetten. Een leuk proces!


En na 2 maanden vroeg ik Eveline of ze bereikt had wat ze wilde bereiken met haar traject bij mij. Jazeker zei ze:

“Ik ben ontspannen, slaap goed, voel me energiek en sta open en positief in het leven. Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Wat er vooral veranderd is? Ik waardeer mezelf! Zoveel dat het fijn is als anderen hun waardering uitspreken maar ik heb het niet meer nodig. Mijn motivatie komt uit mezelf. Ik luister naar mezelf, ren mezelf niet meer voorbij en kan duidelijk en vriendelijk mijn grenzen aangeven. En gek genoeg worden ze nu ook makkelijk geaccepteerd en door anderen niet meer overschreden. Vast omdat ik zelf niet meer twijfel maar me zelfverzekerd voel.”

Lachend proosten we samen op Eveline’s succesvolle transformatie. Van iemand die zich niet gewaardeerd en klein voelde naar een ware Powervrouw met Pit vol zelfvertrouwen.


Wat geweldig dat ik hier onderdeel van mag zijn, dat ik hier aan kan bijdragen, elke (werk)dag.


Is het nu jou beurt? Tijd voor verandering? Boek je gratis klikgesprek, dan kijken we samen even naar jouw situatie en hoe ik je kan helpen.

Comentários


Even sparren?

Heb je vragen, opmerkingen of behoefte aan hulp? Boek hier een gratis klikgesprek!

bottom of page